Maminka.czRihanna

Zpěvačka Rihanna porodila! S rapperem A$AP Rockym se raduje z prvního potomka

Simona Formánková 19.  5.  2022
Jen pár chvil stará zpráva obletěla svět. Držitelka devíti cen Grammy a zakladatelka kosmetické značky Fenty Beauty se stala maminkou. S partnerem rapperem A$AP Rockym přivítala na svět prvorozeného syna.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Když se ikonická zpěvačka Rihanna pochlubila těhotenským bříškem, fanoušci šíleli nadšením. Celých devět měsíců na sebe strhávala pozornost odvážnými těhotenskými modely. Dnes se rozhodla podělit se o tajemství, které střeží už několik dní – už týden je pyšnou maminkou!

​Jako první o tom informoval server tzm.com"Je to tak, je to jejich první společné dítě," prozradily ověřené zdroje serveru s tím, že se chlapec narodil už 13. května v Los Angeles. Pár ale zatím neprozradil jméno miminka. 

Video: Co dělala Rihanna po pražském koncertu v roce 2016? Podívejte se!

Naposledy byla zpěvačka ve společnosti viděna 9. května v Los Angeles při příležitosti Dne matek. S partnerem a nastávajícím tatínkem byla na večeři ve vyhlášené italské restauraci Giorgio Baldi. 

S rapperem A$AP Rockym tvoří pár už od roku 2020. O možném mateřství promluvila i sama zpěvačka v březnu roku 2020, když v britském časopisu Vogue řekla, že si uvědomuje, že je život příliš krátký na to, aby se vše točilo jen okolo práce. Při otázce, kde se vidí za 10 let, řekla, že vzhledem k věku doufá, že bude mít 3 nebo 4 děti. 

Témata: Těhotenství, Porod, Slavní rodiče, Slavné maminky, Rodičovství, Mateřství, Instagram, Rodiče, zpěvačka, Sociální sítě, Maminky ve světě, Rihanna, rapper, Giorgio, Kosmetická značka, AP Rocky, Fenty Beauty, Matka, Potomek, Los Angeles, Vogue, Maminka, Grammy Awards