Maminka.czSlavné maminky

Zpěvačka Tereza Černochová: Moje dcera je největší fanynkou StarDance

Simona Procházková 6.  11.  2021
Neunavitelná a věčně rozesmátá Tereza se svým tanečním partnerem Dominikem Vodičkou, mimochodem vítězem poslední řady StarDance, bodují svým uměním na parketu u přísné poroty i diváků. Co na tančící maminku říká její malá dcera a proč chce česat vlásky „na Tatianu“?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Z drsňácké rockerky elegantní dámou! Osmatřicetiletá rocková zpěvačka na tanečním parketu jednoduše válí a dává prostor své živelnosti a temperamentu. Ve stylových modelech se nestydí ukazovat nohy a pár kilo navíc jí rozhodně neubírá na kráse a sex appealu.

VIDEO: Módní návrhářka Taťána Kovaříková obléká StarDance

Naprosto bravurně zvládla sambu i náročný quickstep, hodně sexy byla také cha cha v jejím podání. Je na ní vidět, že si tanec skutečně užívá a v nádherných modelech je jednoduše pokaždé úchvatná.

„S dcerou jsme obě obrovské fanynky StarDance, Laura úplně největší. Dokonce, když večer myjeme vlásky, říká mi: „Mami, vyfoukej mi je na Tatianu Drexler,“ směje se Tereza.

Show pokračuje! Michal mi přes video říká, jak mám tančit, směje se Andrea Sestini Hlaváčková. Co na její výkon říká dcerka?

A jak šestiletá Laura zvládá, že nemá maminku kvůli tréninkům a natáčení StarDance často doma? „No, je pravda, že teď moc doma nejsem, musím se omlouvat, že jdu na trénink nebo večer na natáčení a podobně. Lauře to říkám na rovinu. Křehké holčičí dušičky jsou občas plačtivé, takže mi to někdy rve srdce, ale my to zvládneme,“ říká Tereza v pořadu StarDance Kolem dokola.

Prozradila také, že navzdory bolavému tělu jí tanec po zdravotní stránce velmi prospívá. „Problémový kotník, sešroubovaný po zlomenině, se po té náloži vylepšil, tanec je skvělá rehabilitace, jsem nadšená. Super taky je, že mě tak často nebolí hlava a záda, protože jsem často narovnaná,“ pochvaluje si.

Témata: Slavní rodiče, Galerie, Slavné maminky, Rodičovství, Mateřství, Dcera, zpěvačka, natáčení, černoch, Stardance, módní návrhářka, módní návrhář, rock, návrhářka, návrhář, andrea sestini hlaváčková, Tereza Černochová, Star, Parketa, Taneční parket, Tempera, Fanynka, Umění