Maminka.czSlavní tatínci

Zpěvák Marc Anthony čeká s o 31 let mladší modelkou své sedmé dítě. Co na to jeho "ex" Jennifer Lopez?

Dita Mrázková 18.  2.  2023
Svátek sv. Valentýna oslavil známý muzikant se svou novou manželkou vskutku originálně. Na sociální síti novomanželé ohlásili, že už brzy budou tři. Marc tak brzy přivítá na svět v pořadí sedmého potomka. V čem podle svých slov jako táta nejvíc selhal?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Oznámení páru přišlo pouhé dva týdny poté, co si koncem ledna řekli "ano" na extravagantním obřadu v Miami. Hvězdné svatby se zúčastnili například fotbalista a blízký zpěvákův přítel David Beckham se synem Cruzem, zpěvák Maluma, herečka Salma Hayek a další osobnosti ze světa showbyznysu.

VIDEO: NEJSLAVNĚJŠÍ HOLLYWOODSKÉ PÁRY: JENNIFER LOPEZ A BEN AFFLECK

Čtyřiapadesátiletý zpěvák a třiadvacetiletá účastnice soutěže Miss Universe Nadia Ferreira spolu začali randit teprve před necelými dvěma lety. V březnu 2022 na Instagramu oficiálně oznámili, že tvoří pár.

Klepněte pro větší obrázek

O necelý rok později stylově a s dojetím sdíleli všeříkající fotografii s komentářem: "Nejlepší dárek na Valentýna vůbec!!! Díky Bože za toto velké požehnání v našich životech."

Zatímco pro bývalou Miss Paraguay to bude první dítě, Anthony je otcem šesti dětí se třemi bývalými partnerkami. S Debbie Rosado má dceru Arianu (29) a syna Chase (27). Se svou první manželkou Dayanarou Torresovou má syny Cristiana (22) a Ryana (19). S druhou ženou, zpěvačkou Jennifer Lopez, pak čtrnáctiletá dvojčata Maximiliana a Emme.

Klepněte pro větší obrázek

"S Markem jsme v pohodě, myslím, že v současnosti asi nejlíp, co to jde. Existuje důvod, proč spolu nejsme, ale jsme skvělí přátelé. A jsme rodiče dvou dětí. Dokonce nás pojí i spolupráce na hudebním albu. Když jsme spolu na pódiu, stojí to za to, ale na pódiu to zároveň i končí. To je celé," nechala se nedávno slyšet Markova exmanželka JLo.

Šestinásobný otec se v minulosti otevřeně vyjádřil o svém vztahu ke všem svým dětem. "Jediné, čeho lituji, je, že to, co jsem se rozhodl dělat, tedy dát přednost kariéře, mi zabralo tolik času. Co já bych udělal pro to, abych byl otcem v domácnosti a mohl být svědkem každé vteřiny, všeho, co se týkalo mých dětí! Bohužel to nevyšlo," řekl v roce 2016 v pořadu CBS This Morning.

Témata: Těhotenství, Děti, Láska a vztahy, Slavné maminky, Slavní tatínci, Výchova, Rodičovství, Životy slavných, Instagram, Slavné páry, Dvojčata, slavné děti, Celebrity, Kariéra, Otec, svátek, Sociální sítě, Valentýn, svatba, Hollywood, rozvod, Miss, idol, muzikant, ikona