Maminka.czKam s dětmi

Zveme vás na F.O.O.D. piknik v Praze na Ladronce

redakce 30.  8.  2013
Zveme vás na F.O.O.D. piknik v Praze na Ladronce
Časopis F.O.O.D. pořádá již potřetí báječný piknik, který proběhne pod záštitou starostky MČ Praha 6 Marie Kousalíkové v sobotu 7. září 2013 v parku Ladronka v Praze. Pro návštěvníky budou připravené lahodným obsahem naplněné piknikové koše, které mohou vyhrát v soutěži vyhlášené v časopise F.O.O.D. Koše získá také prvních sto příchozích, kteří se zaregistrují přímo na místě. Návštěvníci akce se také budou moci zapojit do celodenní soutěže o hodnotné ceny.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V rámci bohatého doprovodného programu budou na Ladronce probíhat kuchařské show časopisu F.O.O.D. a jeho hostů. Vařit bude šéfredaktorka časopisu Jana Vašáková s dětmi i „televizní“ šéfkuchaři Zdeněk Pohlreich a Martin Polačko. Na pikniku nebude chybět ani dětský koutek, ochutnávky a bohaté občerstvení.

Budete moci ochutnat například pravé bretaňské palačinky sester Galetek, o nichž jste si mohli přečíst v srpnovém vydání časopisu F.O.O.D., a své úžasné paštiky tu bude nabízet i náš redaktor Tomáš Babinec a skoro dvacítka dalších renomovaných dodavatelů farmářských trhů. Vedle chuťových buněk potěšíte i své oči – stánky tady budou mít i mladí designéři, které můžete znát z populárního Dyzajn Marketu.

Program:

11:00 Začátek výdeje piknikových košů

12:00 Kuchařská show časopisu F.O.O.D. Děti upečou a nazdobí lahodné cupcakes pod vedením Jany Vašákové a Martina Polačka.

13:00 Kuchařská show časopisu F.O.O.D. Rajčatová polévka s pistáciemi v podání Jany Vašákové.

14:00 Kuchařská show Zdeňka Poilhreicha

15:00 Kuchařská show časopisu F.O.O.D. Noky s bylinkovým dipem připraví Martin Polačko.

16:00 Vystoupení kapely B.duel

17:30 Vyhlášení výsledků celodenní soutěže

F.O.O.D. piknikem vás bude celý den provázet skvělý DJ a moderátor Martin Mach.


Jste srdečně zváni, těšíme se na Vás!

Témata: Kam s dětmi, Maminka cestuje, Zdeněk Pohlreich, Duel, Farmářský trh, Bretaň, Piknikový koš, Jana Vašáková, Food, Srpnové vydání, Kuchařská show, Vaš, Piknik, Dvacítka