Maminka.czDiskuzeDěti a rodina

Hlídání dětí

Dobrý den maminky i tatínkové, jsem studentka Mendelovy univerzity v Brně - obor Regionální rozvoj.Při studiu mám mnoho volného času, a proto bych si ráda našla brigádu jako chůva pro Vaše ratolesti. Mohu zaručit časovou flexibilitu a maximální spolehlivost. Jsem přesvědčena, že jsem schopna pohlídat a postarat se o Vaše děti. Zkušenosti s dětmi mám (po dobu studia v Brně, jsem hlídala rok 2leté dítě, vždy vše bylo bez problému) a tato práce mě opravdu baví. Co se týče víkendu není problém. V případě zájmu mě můžete kontaktovat na telefonním čísle 607 78 15 16 Přeji Vám hezký den!
Celkem 8 odpovědí Zobrazit jako strom
@Martina DOBRYDEN MENUJISE ŠTĚPANKA A JA BICH CTĚLA HLIDAT MIMINKA ALE NEMAM SKUŠENOTI MUJ TELEFON 797860613
Odpovědět To se mi líbí0
Nabízím dlouhodobé i jednorázové hlídání dětí již od miminek.
jsem maminka (36let) dvou dětí 10 a 6 roků tak skušeností mám dost,jsem nekuřačka,děti mám ráda ,
mám skušenost i s hlídáním v rodině holčičky od 6m .a pro dítko je to lepší že je ve svém prostředí.Mohu hlídat od 8 do 14.30 hod nebo
dle dohody , nejdéle však do 16.00 občas
Olomouc......vackovape@seznam.cz
Odpovědět To se mi líbí0
Hlídání dětí, úklid domácnosti, venčení psa.
http://zijnaplno.com
Odpovědět To se mi líbí0
@Helena Škoda, že na Vás nemám milá paní kontakt, jinak bychom si to vyřídili přes jiné orgány, než pomlouvat slušné lidi přes internet. Ale ono to asi půjde zjistit si přes majitele servru, odkud a kdo jste......... chápu, že chcete vydělávat ale rozhodně ne na dětech a následných pomluvách. Já bych naopak chtěla všechny maminky upozornit, aby si daly velký pozor, na některé tzv. chůvy, je třeba lépe prověřovat jakým lidem svěřujete své děti a rozhodně nedat na první dojem, předpokládám, že pokud sem napíšu telefonní kontakt a adresu této "HELENY" už si moc dětí neohlídá, třeba mé děti po její péči měsíc a půl marodily......to jen tak pro informaci. S přáním hezkého dne. M.
Odpovědět To se mi líbí0
Ráda bych Vám nabídla hlídání dětí v libereckém kraji,dojíždění mi nevadí,jsem flexibilní,mám dlouholeté zkušenosti i jako hospodyně v domácnosti,cca 14 let,děti mám velmi ráda,hlídání možné i přes noc či o víkendu.Cena 70-100kč na hod dle domluvy.V případě zájmu můj meil netrebska.m@seznam.cz.
Odpovědět To se mi líbí1
Chci všechny varovat,POZOR!J ak jsem se dověděla,tak po celé ČR funguje podvodnice,chce hlídat 2 děti věk 2,5 chlapec a 4 roky děvče.Představuje se jako pí Houšková nebo Pavlovičová.Mě také využila.Dluží mi značnou částku peněz za hlídání,nechá děti u Vás bez plínek,utěráků, atd...Pak volá,aby děti zůstaly i na noc a z toho pak vyjde několik dní vkuse.Vymlouvá se na práci,že dělá ve vězení,sekretář ku,atd.Paní je cca 172cm vysoká,blond melír.Nenechte se také podvést!Volá z různých čísel,nejoblíbe nější jsou 728141349,731733083,603909283,atd...Momentálně je v Lounech a okolí.
Odpovědět To se mi líbí0
Dobrý den, pokud máte zájem o hlídání vašich dětí napište :) Děti mám velice ráda, už jsem i pár dětí hlídala a řekla bych že budu skvělá chůva!Na věku dítěte nezáleží! A pokud nemáte děti ,můžu vám i pohlídat nebo vyvenčit vašeho domácího mazlíčka(pes, kočka,atd ),cena 70-100/h dle délky hlídání

v olomouc
Odpovědět To se mi líbí0
Dobrý den,

ráda bych Vás požádala o vyplnění krátkého dotazníku (pouze 19 otázek) vztahujícího se k problematice zajištění předškolní péče pro děti v České republice. Průzkum je zcela anonymní a jeho výsledky budou použity pro potřeby semestrální práce.

Dotazník v elektronické formě je dostupný na http://www.survio.com/survey/d/H2L3B3L4U4G0Z9F9A .

Mnohokrát děkuji za spolupráci.

Michaela Haljuková
Odpovědět To se mi líbí0

Diskuze

Doporučujeme