Maminka.czDiskuzePovídání jen tak

Doporučení poledance studia

Ahojda všici, nechodíte někdo na poledance? Potřebovala bych tip kam zajít… na internetu je toho samozřejmě spousta, ale chci se zeptat jestli máte něco vyzkoušeného, kde jste spokojení i s lektorkami, prostředím, průběhem lekcí, atd.
Celkem 17 odpovědí Zobrazit jako strom
V Praze se toho da najit hodne zensky, ja sjem taky nejakou dobu hledala a nasla jsem jedno super, mame tam paradni lektorky a bandu zenskych ze si to vazne uzivame..:)
Odpovědět To se mi líbí0
Ahoj, je to uz nejakou dobu co sjem taky hledala studio, kolegine v praci mi doprucila jedno v Praze, kam zacala chodit po tehotenstvi a chodi tam uz nekolik mesicu a chvali si to.. Maji i stranky na fcb, takze to sleduji hlavne i tam...
Odpovědět To se mi líbí0
@Marky Ano, jistě. Boty by jenom překážely. Si dejte do vyhledávače pole dancing oblečení, nebo něco podobného a uvidíte, co všechno na vás vyskáče na tipy, co na sebe. Jinak já si ale dnes pouštěla Hříšný tanec a myslím, že moda vpodstatě nestárne.
Odpovědět To se mi líbí0
@Ctiradova Ahoj, ajo, to se vlastně asi cvičí bez bot, viď? Ok, díky!
Odpovědět To se mi líbí0
@Marky Co s sebou? Za mě hlavně dobrou náladu, pití! a pohodlné oblečení. Já buď kraťásky nebo legíny a tričko. Holky chodí dost i v body, atd. Fakt záleží na tobě, v čem se budeš cítit pohodlně. A boty přece nepotřebuješ!
Odpovědět To se mi líbí0
Nejlepsi pohyb po tehotenstvi, nebo alespon pro me, kamaradce jsem to tedy nedoporucovala pac byla po cisari, ale jinak parada a krásne se u toho odreagujete od kazdodennich starosti zensky…
Odpovědět To se mi líbí0
@Ctiradova Ahoj holky, díky za tipy! Akorát teda zase nevím, kam jít... Poradíte mi ještě what to bring na první lekci? Jako oblečení, boty, atd.? Díky!
Odpovědět To se mi líbí0
@Věra Ahoj, my chodíme s kamarádkou v Praze do studia Pole Heaven. A spokojenost naprostá. Při výběru studia koukej, aby byl pole dancing když už ne hlavní, tak určitě jeden ze sportů, na které se specializují. Protože vím i o studiích, které si říkají pole dancingová, ale pak na lekci třeba nemají ani dostatek tyčí.
Odpovědět To se mi líbí0
Holky také hledam nejake dobře studio, stehuji se z Vyškova do prahy a tolik jsem si na poledance zvykla, ze uz bez toho nemuzu byt, tak mi prosim poradte kde mam hledat a kam chodite vy.:)
Odpovědět To se mi líbí0
Ahoj, chodíš už někam na pole dance? Já jsem oproti tobě koukám o rok pozadu, ale taky jsem teď o tom začala přemýšlet, tak nejprve sháním info, jak to probíhá...
Odpovědět To se mi líbí0
Ahoj, před 2 měsíci začala jsem chodit na kurzy pole dance v Praze, Vodní 7. Milé instruktorky, pro mě hlavní plus, že zajišťují i hlídání dětí. :)
Odpovědět To se mi líbí0
@Sesulka Ahoj.
Zkus se podívat SEM
Odpovědět To se mi líbí0
@Sesulka Jooo, neboj, zvládneš to určitě nejlepší je se přihlásit přímo do kurzů (ne do open class) abys tam chodila pravidelně a se stejnou skupinou a postupem času si fyzičku vytvoříš, na začátek tam určitě není požadavek, že bys měla něco už umět nebo být nějak extra trénovaná takže směle do toho
Odpovědět To se mi líbí0
Holky, děkuju, ještě kouknu na net a podívám podrobně se na ty doporučení co jste psaly, ale moc díky a kdo jste přímo byl na poladance - dá se to zvládnout i když nemám moc žádné svaly a nejsem nijak trénovaná? Bojím se, abych tam nějak úplně "nevybouchla", totálně se neztrapnila a nezdržovala okolí... :-O
Odpovědět To se mi líbí1
Taky chodím na Křižíkovku a musím uznat, že holky-lektorky jsou vážně dobrý moc sympatický, akční a plný nadšení pro poledance, kterou na mě totálně přenesly, takže teď už i začínám uvažovat, že bych si koupila domů tu tyč, abych měla na čem procvičovat určitě to zkus, je o co stát!
Odpovědět To se mi líbí0
Ahoj,
na 100 % studio Firefly. Sama tam sice nechodím, protože... no protože jsem zkrátka líná a bojím se ale co jsem četla na jiných diskuzních fórech a podle zkušeností známých by měli být fakt dobré, často mají různé semináře s mistryněmi světa a i instruktorky mají tuším dost zkušeností ze soutěží. Ale už je to nějaký ten měsíc, co jsem se o to zajímala :)
Ale nevím, jestli nebudou mít plno.
Odpovědět To se mi líbí0
Ahoj, no já chodím už nějakou dobu (asi půl roku) do studia Poletime na Křižíkové ale nevím, jestli je to pro tebe aktuální - jestli jsi z Prahy? To totiž nepíšeš jinak tady jak jsem psala se mi líbí, lektorky jsou většinou mladý kočky a moc příjemný, takže určitě doporučuju
Odpovědět To se mi líbí0

Diskuze

Doporučujeme