Maminka.czDiskuzeDieta a hubnutí

Antigravity jóga

Ahoj, znáte antigravity jógu? jinak se jí říká ta létající myslím vím, že je to blbé, ale slyšela jsem, jak se o ní baví v tramvaji dvě slečny a hrozně si to vychvalovaly, tak jsem si to doma googlila, ale byla bych ráda ještě za nějaké osobní tipy a názory, abych věděla, jestli do toho mám jít
Celkem 10 odpovědí Zobrazit jako strom
@AliceJa chodim do studia na Praze 8.:) Jsem tam spokojena, chodime tam cela banda z práce, takze je i sranda.:)
Odpovědět To se mi líbí0
Ahoj holky, chtela bych se tu mezi vami poptat, kam chdoite v Praze na antigravitacni jogu? Jsem tu nove prestehovana a na netu sice neco najdu, ale dal radeji na rady ostatnich.:)
Odpovědět To se mi líbí0
@NelaAno, ano to je to studio, tak se tam treba nekdy potkame, ja jsem uz zacala chodit, prve jsem z toho byla docela vykulena, ale za par dni jsem si zvykla a moc me to bavi, skoda ze jsem natu letajici jogu nezacala chodit uz drive, toho se mrzim.:)
Odpovědět To se mi líbí0
@MakyTak to studio je taky na praze 8 a jmenuje se to poletime, tak je to to same? Uz se mi to blizi, tak se musime rychle domluvit.:)
Odpovědět To se mi líbí0
@NelaTak pokud budes chodit do stejneho studia, mohli by jsme tam chodit spolu.:) Zjisti to a napis :)
Odpovědět To se mi líbí0
@MakyNe ne prave ze nechodila, jen jsem se nato jednou koukali na netu a ja rekla ze by se mi to libilo a chtela bych to zkusit no a on me to hned nekde nasel a prihlasil me tam.
Odpovědět To se mi líbí0
@NelaNekde v praze 8, nevim presnou ulici, musela bych se doma juknout na jejich stranky, ale napisu ti.:) Uz si nekdy chodila na neco takoveho?
Odpovědět To se mi líbí0
@MakyA kam na to chodis v Praze? Taky me manzel zapsal do nejakeho kurzu, mam to od nej k narozeninam, porad jsem o tom mluvila tak mu to konecne docvaklo.
Odpovědět To se mi líbí0
Neco malo jsem o tom cetla a velice me to take zaujalo, ale co jsem se kolegin v praci ptala, zadna o tom neslysela, moc zen to asi nezkouselo.:) Ale moc se mi to zalibilo, je to velice elegantni sport, uz jsem si i nasla kurzy v Praze, tak se moc tesim!:)
Odpovědět To se mi líbí0
Partlovko, je to bezvadné, slečny měly pravdu, aspoň podle mě určitě to zkus, je to super na protažení, relaxování, ale dělají se i akrobatické prvky a taky se občas posiluje, což se hodí a mě to navíc hrozně baví prostě kdyžtak koukni na nějaké video na netu, ať máš lepší představu
Odpovědět To se mi líbí0

Video

Diskuze

Doporučujeme