zavařování masa a hotových jídel

Zpět na hlavní stránku diskuzí lenkats | 9. 1. 2012 16:35
prosím může mi někdo poradit recept na zavařování masa a hotových jídel jedeme na týden na hory a nechce se mi tam moc vařit že bych vzala sebou už hotové a na místě už dovařila jen přílohu moc všem děkuji za recepty
Celkem 2 odpovědi Řazení příspěvků jako dřív
Sestry_SLU | 25. 1. 2012 9:50
Včera jsem zkoumala bio příkrmy (tedy ty kupované). Myslíte že by měly mít kratší dobu spotřeby když v nich nejsou konzervanty a chemie?? Protože co jsem si tak všimla, tak třeba tendle hamánek má trvanlivost napsanou rok a něco: http://www.feedo.cz/shop/detail.php Po roce přeci i domácí kompoty vyblednou a jsou kašovitý a hnusný :-$
semelka | 12. 1. 2012 9:35
pokud to spotřebujete do měsíce, tak stačí 1x 30 minut, ponořené do půlky a skladovat v chladu (nemusí být přímo lednička, ale 20°C je moc)
pokud je dlouhodobější skladování tak maso se zavařuje na dvakrát: 20 - 30 minut podle velikosti a po vychladnutí znovu

Autor tohoto tématu zvolil, že odpovídat mohou pouze přihlášení diskutující. Přihlaste se, případně se před tím zdarma zaregistrujte.

Posílat příspěvky e-mailem:
E-mail:
Přihlásit se


AKTUÁLNÍ HOROSKOP

Slunce a Jupiter přejí vašim výletům a poznávacím zájezdům. Když ale toužíte být jen spolu s partnerem nebo s dětmi doma, je všechno v…
Maminka na Facebooku



Výpočet data porodu


Spočítejte si ovulaci