zavařování masa a hotových jídel

Zpět na hlavní stránku diskuzí lenkats | 9. 1. 2012 16:35
prosím může mi někdo poradit recept na zavařování masa a hotových jídel jedeme na týden na hory a nechce se mi tam moc vařit že bych vzala sebou už hotové a na místě už dovařila jen přílohu moc všem děkuji za recepty
Celkem 2 odpovědi Řazení příspěvků jako dřív
Sestry_SLU | 25. 1. 2012 9:50
Včera jsem zkoumala bio příkrmy (tedy ty kupované). Myslíte že by měly mít kratší dobu spotřeby když v nich nejsou konzervanty a chemie?? Protože co jsem si tak všimla, tak třeba tendle hamánek má trvanlivost napsanou rok a něco: http://www.feedo.cz/shop/detail.php Po roce přeci i domácí kompoty vyblednou a jsou kašovitý a hnusný :-$
semelka | 12. 1. 2012 9:35
pokud to spotřebujete do měsíce, tak stačí 1x 30 minut, ponořené do půlky a skladovat v chladu (nemusí být přímo lednička, ale 20°C je moc)
pokud je dlouhodobější skladování tak maso se zavařuje na dvakrát: 20 - 30 minut podle velikosti a po vychladnutí znovu

Autor tohoto tématu zvolil, že odpovídat mohou pouze přihlášení diskutující. Přihlaste se, případně se před tím zdarma zaregistrujte.

Posílat příspěvky e-mailem:
E-mail:
Přihlásit se


AKTUÁLNÍ HOROSKOP

Nestůjte si za svým názorem za každou cenu, ale využijte možnosti vyslechnout kritiku od lidí, kterým důvěřujete. Jejich názory vás…
Maminka na Facebooku



Výpočet data porodu


Spočítejte si ovulaci