Maminka.czDěti

1000+ pohádek a filmů pro děti zdarma pod červeným tlačítkem na TV Prima

Reklama 10.  9.  2019
Televize Prima právě teď významně rozšířila nabídku pro děti. Více než 1000 pohádek a dětských filmů můžete sledovat kdykoli a zdarma. Stačí mít chytrou televizi s funkcí HbbTV, kterou ovládáte přes červené tlačítko.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tituly jako Sammyho dobrodružství, Flip&Fla, Bugs Bunny, Kačer Daffy, Spy Kids, Karcoolka, Daltonovi, My little Ponny, Bernard a mnohé další můžete vy i vaše děti sledovat na své chytré televizi. Stačí při sledování kterékoliv stanice skupiny Prima stisknout červené tlačítko na dálkovém ovladači. Prostřednictvím MENU si pak přes volbu POHÁDKY vyberete film nebo seriál pro sebe nebo své děti.

Klepněte pro větší obrázek

Celý online archiv televize Prima, který se skrývá pod značkou iPrima, můžete sledovat také na počítači, mobilním telefonu nebo tabletu. K nabídce seriálů, pořadů, dokumentů a pohádek se tak pohodlně dostanete kdykoliv a kdekoliv.

Na rozdíl od surfování po internetu je sledování archivu iPrima pro vaše děti zcela bezpečné a můžete si připlatit i za prémiovou službu BEZ REKLAM. Pak už si bohatou nabídku více než 1000 dětských filmů a pohádek užijete bez jakéhokoliv přerušení.

Témata: Děti