Maminka.czŠkolák

10+1 věc, které ženy nechtějí v posteli vidět, slyšet a zažít

KK 20.  3.  2012
1. „Nepřibrala jsi?“ Bez ohledu na to, jestli to je, či není pravda, je tohle věta, kterou by chlap v posteli nikdy neměl vyslovit. Pokud s vámi chce provozovat sex, předpokládá se, že se mu líbíte taková, jak jste! Jinak nemá ve vaší ložnici co dělat. Pokud je to dlouholetý partner a chce vás upozornit, že jste za poslední dva roky přibrala patnáct kilo, ať tak učiní taktně a při jakékoli jiné činnosti, než jsou erotické hrátky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

2.„Mně se velký prsa stejně nelíbí.“ Platí totéž co o komentářích týkajících se váhy. Gentleman takovou poznámku spolkne, stejně jako moudrá žena nekomentuje velikost partnerova mužství, i kdyby ho téměř nemohla najít. Dobrý milenec vyzdvihne to, co se mu na nás líbí, a o nedostatcích se vůbec nezmíní (nebo si jich ani nevšimne). Ví, že odměnou je mu pak sebevědomá žena, který si milování umí opravdu užít.

3. „Moje bývalá mi to uměla udělat mnohem líp.“ Pokud je takový trouba, že tohle vůbec vysloví, bez milosti ho vypakujte. Stejně jako v případě, že začne z rukávu tahat historky typu „Jo a pak jsem jednou Petru ohnul o polední pauze v kanceláři přes stůl, nechtěla bys to taky někdy zkusit?“. Historky o předchozích milostných dobrodružstvích by měly být ve chvíli milování tabu, pokud se nejedná o vaše vlastní.

4.„Promiň, tohle se mi ještě nikdy nestalo.“ Ať už váš milenec předvedl předčasnou ejakulaci nebo se naopak nezmohl vůbec na nic, tuhle větu slyšet nechceme. Přesto bychom v dané chvíli měly být tolerantní (ač je pravděpodobné, že lže) a chápavé. Ne vždy se zadaří a ani my nejsme pokaždé ve formě, je proto zbytečné milence ještě víc stresovat jízlivými poznámkami a otráveným obličejem. Raději ho obejměte a dejte najevo, že o nic nejde. Rozhodně se ho neptejte „A už jsi s tím u někoho byl?“. Víckrát byste se neviděli.

5. „Nemůžu ti to udělat pusou, protože mi nevoníš." Aj, tak to je největší faux pas, jaké se vám v posteli může přihodit. Nedovolte proto, aby byl muž někdy nucen tuto ponižující větu vyslovit. Hygiena je základ. Pokud přijdete po celodenním shonu z práce a partner se na vás vrhá už ve dveřích, elegantně si poraďte a navrhněte společnou sprchu nebo koupel. Většina mužů už dnes neocení ani dlouhý neupravovaný porost, který se dere z kalhotek do všech stran a v němž musejí váš poklad složitě hledat.

6. „Jakej jsem byl?“ Chlapi jsou jako malé děti a touží po pochvale. Ale v posteli se na svůj výkon ptá většinou ten, kdo by raději odpověď slyšet neměl. Dobrý milenec se ptát nemusí, protože na ženě pozná, jestli se jí to líbilo. Druhou kategorií jsou samolibí egoisté, kteří chtějí slyšet, jak na ně pějete ódu. Jestli se chlap ihned po orgasmu odvalí a s rukama za hlavou položí tuhle otázku, aniž by se staral, jestli jste si i vy užila svoje, ukažte mu dveře.

ČTĚTE TAKÉ: Chcete pevný a pružný zadek?

7. „Udělala ses?“ Nechme stranou samotnou volbu výrazu, který si chlapi z nějakého důvodu oblíbili, ale ženy ho příliš nemusí. Jestli nepozná, že jste (ne)měla orgasmus, moc nadějně to nevypadá. Ne každá žena při vyvrcholení křičí jako o život, ale i tak poskytuje dost důkazů o tom, co právě prožívá. A na porno se dívá každý chlap, takže výmluvy, že to ještě neviděl, neberte. To, že muž nepozná předstíraný orgasmus od skutečného, je věc druhá.

8. „Zatím si žádná nestěžovala.“ Mačká vám prsa jako ve svěráku, olizuje jazykem celý obličej, přiráží tak, že si hlavu rozbijete o stěnu, a do ucha šeptá oplzlosti. Když se ozvete, že byste uvítala jemnější zacházení, dotčeně se ohradí s tím, že se to všem jeho holkám líbilo (to těžko). Muž, který neumí naslouchat, vám v posteli radost nepřinese. Ano, asi se svými technikami uspěl u některé z předchozích milenek, a tak si je vzal jako univerzální mustr, který přece musí zabrat na každou. A vy si teď dovolíte chtít po něm, aby se naučil něco jiného!

9. „Co kdybychom to zkusili ve třech třeba s Marcelou?“ Marcela je jeho kolegyně z práce, samozřejmě dlouhonohá blondýna s mírami 90-60-90. Potlačte chuť vyškrábat mu oči, místo toho se sladce usmějte a řekněte: „Souhlasím, ale na oplátku si já příště přivedu Tomáše, co ty na to?“ (Tomáš je váš osobní trenér ve fitcentru). Samozřejmě třeba po sexu ve třech toužíte, a pak je partnerova nabídka v pořádku. Ale výběr třetího do party je vždy na vás obou.

10.Tanga. Jak se vůbec stalo, že někdo vymyslel tanga pro muže? Je těžké najít alespoň jednu ženu, která by upřímně řekla, že se jí tato věc na pánech líbí. A přesto se stále najdou muži (nemyslíme tím profesionální striptéry), kteří si tento módní kousek vezmou dobrovolně (!) a vytasí se s ním v posteli před svou milou. Nejoblíbenější jsou bůhvíproč tanga s tygřím nebo leopardím vzorem. Pokud vás milý takto překvapí, vysvětlete mu jemně, že chlupatý chlapský zadek rozpůlený šňůrkou ve vás vášnivou touhu opravdu nevzbudí.

+

11.„Janičko!“ vykřikne váš drahý uprostřed nejdivočejších radovánek. Vy se ale jmenujete Alena.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Láska a vztahy, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, Chování a vztahy, Velký prs, Sebevědomá žena, Věc, Post, Mužství, Postel, Zen, Vid