Maminka.czSlavní rodiče

Sledují je miliony lidí, a ony o tom mnohdy nemají ani tušení! Toto je 14 nejvlivnějších dětských instagramových profilů

redakce wall 11.  7.  2022
Mnohdy ještě nechodí ani do školy, a už udávají trendy celému Instagramu. Většinou prostřednictvím vlastních rodičů. Jejich fotky a videa patří na sociálních sítích mezi ty nejsledovanější. Přestože nejde o potomky celebrit. Podívejte se, jak žijí děti, na jejichž životy se upírají zraky milionů sledujících z celého světa.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Možná vás překvapí, že fotky některých slavných influencerek nevypadají zase tak odlišně od těch vašich. Tak proč je denně svými lajky pochválí až statisíce lidí, kteří zároveň sledují jejich banální instastories? 

"Lidé hledají vzory rolí a hrdiny, kteří je inspirují. Influenceři na sociálních sítích jsou pro tohle mnohem vhodnější než celebrity," mínil Kyle Pearce, odborník na sociální sítě, když se ho ptali, co vlastně stojí za popularitou influencerů. 

Jinými slovy – slavným hvězdám se svým životním stylem přiblížíte těžko, ale blogeři a blogerky vlastně žijí trochu podobně jako vy. Nebo to tak aspoň vypadá. Navíc na rozdíl od tradičních celebrit většinou mnohem více a lépe se svými sledujícími komunikují. "Většina lidí žije obyčejně, nudně. Když nahlížejí do života zajímavějších lidí na Instagramu, je to vlastně způsob, jak se vyrovnat s monotónností života, a slouží to jako inspirace pro vlastní naděje a sny," dodává Kyle Pearce. Pro blogerky to znamená jistý zdroj příjmů z reklam. 

Podívejte se na pár nejvlivnějších profilů zaměřených na děti a rodinu − rozhoduje nejen samotný počet sledujících, ale také celkový zásah a vliv na trendy. Poměrně často jde o propracovaný rodinný byznys model. 

Témata: Slavní rodiče, Galerie, Rodina, Instagram, Matka, Sociální sítě, TikTok, Influencerka, komička, vzory, rapper, Mira, Trend, Wikipedia, Profil, Tamm, Byznys, Blogerka, Sunday, Fashion, Dětský, Příčka, Sociální síť, Stories, Art