Maminka.czPředškolák

22. září se uskuteční zářijové sportovní hry pro aktivní maminky Maminy Cup 2012

redakce 14.  9.  2012
Patříte mezi maminky, které rády sportují? Pokud vaše odpověď zní ano, udělejte si v sobotu 22. září 2012 čas a vyrazte do Nymburka na nevšední sportovní hry pro maminky Maminy Cup 2012. Tamní sportovní centrum se od brzkého rána až do večera promění v místo plné her, soutěží, zábavy, relaxace i wellness, a to nejen pro maminky, ale i jejich děti a rodinné příslušníky a známé. Chybět nebude účast zajímavých osobností ze světa vrcholového sportu, zatímco loni se akce aktivně zúčastnily maminky Kateřina Neumannová, Šárka Kašpárková a Lenka Šmídová, letos svou účast přislíbily české reprezentantky ve sjezdovém lyžování Lucie Hrstková Pešánová a Eva Sochorová Jelínková, zavítat by měla i atletka Lída Formanová.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

A co vy? Zúčastníte se také této zajímavé akce s heslem: „Není důležité zvítězit, ale užít si to!"?

„Pro maminky, které se zaregistrují a přijdou si zasportovat, zasoutěžit a pobavit se, je zajištěno profesionální hlídání dětí, takže si den v klidu a pohodě užijí. Pro dětičky je připraven bohatý sportovní i herní program,“ přibližuje Maminy Cup 2012 Jana Kastnerová, organizátorka akce a provozovatelka portálu MaminyCup.cz, a doplňuje: „Maminky si budou moci zacvičit kvalitní fitness, nechat o sebe pečovat kosmetickými poradkyněmi, zajít si na skvělou masáž vonnými olejíčky a užít si další zajímavý doprovodný program.“ Dle očekávání organizátorů akce, mezi něž v zastoupení Jany Kastnerové patří konzultační a poradenská firma Kasty, s.r.o., hlavní organizátor akce, a občanské sdružení Asociace firemních sportů, garant sportovního programu, bude mít letošní ročník přibližně dvojnásobnou účast. Z čehož lze usuzovat, že se první ročník Maminy Cupu 2011 loni v září skutečně vydařil a láká stále více zájemců.

A jaké sporty/aktivity na vás i vaše děti čekají?

V rámci sportů pro maminky, zařazených do soutěžního programu, se jedná o plavání, cyklistiku, atletiku, badminton, tenis, in-line brusle, lukostřelbu, pétanque, stolní tenis, minigolf, běh/cross 3/6 km, silový dvojboj: veslo a kolo. Z nesoutěžních sportůse můžete těšit na Tae Bo, Nike trénink, Dance jógu, Dance aerobic a Zumbu. Relaxační zóna nabídne masáž, whirlpool, kosmetické líčení a poradenství i další doprovodné aktivity. Pro všechny, kteří se akce po zaplacení startovného/vstupného (děti do 2 let zdarma) zúčastní, je kromě sportovního a doprovodného programu zajištěna také strava a pitný režim.

Také dětský program je pestrý a lákavý. Kromě sportovních soutěží, např. odrážedel a atletiky, je připraveno cvičení pro děti, různá herní stanoviště se zázemím venku i uvnitř, s možností využití dle počasí i aktuální nálady. O nejmenší účastníky akce se v průběhu celého dne postarají pečlivé a spolehlivé chůvy, starší děti zase zabaví a programem provedou sportovní instruktoři a trenéři. Zázemí je tedy zajištěno pečlivě, organizátoři mysleli na všechny, od batolat až po tety, strejdy, babičky a dědečky, kteří svou rodinu přijdou podpořit (fandit, tleskat, fotit) a užít si společně den.

Sobotní sportovní den, jehož závěr je přibližně naplánovaný na 20. hodinu, vyvrcholí vyhlášením výherců (maminek i dětí) a předáním věcných výher, diplomů a medailí.



Název akce:Maminy Cup 2012
Datum konání: 22. září 2012
Místo konání:Sportovní centrum Nymburk
Registrace, přihlášky a další informace o akci najdete na:maminycup.cz
Motto: „Není důležité zvítězit, ale užít si to!"

Témata: Děti, Předškolák, Školák, Batole, Kam s dětmi, Hry pro děti, Maminka cestuje, Nymburk, Spor, Zář, In-line brusle, Peťan, Září, Badminton, Stolní tenis, Dětský program