Maminka.czRodina a vztahy

30 nádherných komplimentů, které ráda uslyší každá máma. Užijte si je!

Simona Procházková 14.  11.  2020
Jakým nejupřímnějším vyznáním lásky, pochvalou nebo oceněním vás potěšily nebo třeba k slzám dojaly vaše děti? A jaký kompliment by si zasloužila slyšet vaše vlastní maminka? Ty nejúžasnější z nich a super inspiraci najdete v naší galerii.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Děti jsou upřímné a přímočaré, co na srdci, to na jazyku. Naučte se od nich spontánnosti a nešetřete hezkými slovy uznání na adresu svých nejbližších. Jaký kompliment si přeje od svých ratolestí slyšet každá máma? Nezapomeňte, že stejně, jako vás potěší a dojme krásné vyznání nebo slova obdivu od vašich potomků, měli byste podobný pocit dopřávat také svým vlastním rodičům.

Máma je ta nejlepší přítelkyně na světě! Nevěříte? Tohle jsou důkazy

Máma je nejdůležitější člověk v životě. Máma je tu vždy pro vás, obejme, pohladí, pofouká každou bolístku. Dokáže nemožné, všechno vyřeší, pomůže. Když jste poprvé otevřeli oči, byla to pravděpodobně ona, koho jste spatřili.

Každá máma ocení, když jí vyjádříte lásku a vděčnost

A od té chvíle je neustále po vašem boku, když ne fyzicky, alespoň „na dálku“. Myslí na vás, ochraňuje a miluje každou vteřinu, sedm dní v týdnu, dvacet čtyři hodin denně…

Žádná slova možná nestačí k tomu, abyste té své vyjádřili svůj obdiv a vděk, které si zaslouží za svou úžasnou obětavost, odvahu a odhodlání, za tu letitou tvrdou dřinu. Přesto každá máma ocení, když jí vyjádříte lásku a vděčnost. Kdykoli je vhodná doba na to, abyste ji pochválili a připomněli, jak moc pro vás znamená. Ve fotogalerii najdete některé z nejkrásnějších věcí, které můžete své mámě říct. A zároveň také neodolatelně roztomilé komplimenty, kterými vás spolehlivě „dostanou do kolen" vaše ratolesti.

Tahle dočasná máma má náš obdiv: Vymazlila desítky miminek
Matky jsou přísnější k dcerám, syny omlouvají. Proč? Pozor na stereotypy
Témata: Děti, Láska a vztahy, Rodina, Rodina a vztahy, Rodina a vy, Rodiče, Mama, Máma, Pochvala, Inspirace, Vyznání, Vděčnost, Láska, Ocenění, Ratolest, Obětavost, Kompliment, Nejkrásnější věc, Maminka