Maminka.czHalloween

30 nejúžasnějších kostýmů na Halloween. Frčí filmové postavy z komedií i hororů, kostýmy vyrobíte levně a snadno doma

Dita Mrázková 24.  10.  2023
Poslední říjnový den bude patřit všem z říše kouzel a strašidel. Ať už s dětmi tento starý keltský svátek slavíte nebo ne, mějte po ruce nějaký originální kostýmek značky "home made". Odměnou vám budou mrňousova zářící očka a kouzelný zážitek!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Finančně nejlépe nenákladný a přitom originální. To je sen všech rodičů, kteří nechtějí vyhazovat peníze za kostým, který na sebe děti obléknou maximálně dvakrát do roka. 

Klepněte pro větší obrázek

Proč ne? Čarovat se dá i na Halloween, a ještě budete v očích dětí vypadat minimálně jako rodiče Harryho Pottera. Stačí použít starý obvaz, trochu pudru nebo bílé barvy a černý uhlík nebo tužku na obličej a hned máte z dítka tu správně strašidelnou mumii.

Klepněte pro větší obrázek
 

Sázkou na jistotu budou vedle duchů v prostěradlech i malí velcí kostlivci, na jejichž kostým postačí černé kalhoty, triko a bílá lepicí páska. Neodolatelní budou malí koledníci vystrojení coby dědečkové a babičky nebo třeba Marilyn Monroe v mini verzi.


Nejoblíbenější kostýmy pro holčičky

Červená Karkulka Červená Karkulka
nabízí 1 obchod za ceny od 295 Kč
Porovnat ceny
šaty Wednesday Addams šaty Wednesday Addams
nabízí 4 obchody za ceny od 398 Kč
Porovnat ceny
MaDe gotická MaDe gotická
nabízí 7 obchodů za ceny od 309 Kč
Porovnat ceny

Další oblíbené kostýmy


Letošní Halloween jsou in filmové postavy, a tak se můžete inspirovat třeba Střihorukým Edwardem nebo Wednesday, nezbednou dcerkou z Adamsovy rodiny. Pro malé romantičky zvolte raději nějakou tu vílu nebo alespoň rozvernou čarodějnici. 

Klepněte pro větší obrázek

Nejoblíbenější kostýmy pro kluky

upír upír
nabízí 6 obchodů za ceny od 316 Kč
Porovnat ceny
na Upír na Upír
nabízí 13 obchodů za ceny od 212 Kč
Porovnat ceny
Kostra kostlivec Kostra kostlivec
nabízí 9 obchodů za ceny od 403 Kč
Porovnat ceny

Další oblíbené kostýmy


A zapomenout bychom neměli ani na ty úplně nejmenší. Těm možná nějaký Halloween bude ještě na hony vzdálený, když ale vyrazí do ulic se starším bráškou třeba v kostýmu skřítka, pavouka nebo dikobraza, určitě si společně užijí víc srandy a vykoledují mnohem víc dobrot.

Fantazii se meze nekladou a pro Halloween to platí dvojnásob. Ať už se do vyrábění kostýmu pustíte společně s dětmi nebo je hodláte překvapit, bohatou inspiraci najdete v naší vskutku strašidelné fotogalerii.

VIDEO: Jak správně vydlabat dýni?

Témata: Galerie, Tradice, Poradna pro rodiče a děti, Tvoření, svátek, DIY, Výroba, Harry Potter, Podzim, Halloween, inspirace, duch, dýně, Kostým, Komedie, strašidla, čarodějnice, horor, Wednesday, marilyn monroe, Říjnový den, Střihoruký Edward, Marylin Monroe, Kostýmek, Kouzlo