Maminka.czRodina

Spontánní, zábavné a plné emocí! Těchto 40 fotek dětí se umístilo na předních příčkách prestižní soutěže

redakce 7.  5.  2022
I když si možná myslíte, že je vaše dítě nejkrásnější na celém světě, občas není na škodu šetřit sdílením, chlubením se i prezentací na sociálních sítích. Nechte se inspirovat rafinovanými rodinnými fotografiemi, které krásně naznačují, ale neprozrazují úplně všechno.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Každý, kdo někdy zkoušel vyfotit děti, ví, že to vyžaduje dobré oko, rychlé reakce a spoustu pokusů. Ty nejkrásnější snímky potomků přitom často vznikají nečekaně, náhodou, když se rodičům podaří zachytit neopakovatelné momenty. 

VIDEO: 10 zásad dobrého rodiče

Rodinná fotografie může být plná emocí, zábavná, působivá, něžná, překvapivá... Určitě by se dalo pokračovat dál. Přesně takové jsou fotky, které se umístily v roce 2021 na předních místech v soutěži This Is Reportage: Family.

V galerii uvidíte jen zlomek z těch, které pořadatelům soutěže dorazily, v prvních dvou kolech jich bylo dohromady více než osm tisíc z celého světa. Mimochodem, vlastně to vůbec nemusely být jen fotky dětí, ale právě ty mezi zaslanými snímky dominovaly. 

Témata: Láska a vztahy, Galerie, Rodina, Mateřství, Rodina a vztahy, Péče o dítě a jeho výchova, Chování a vztahy, Fotografie, Rodiče, Sociální sítě, Maminky ve světě, Atmosféra, Ocenění, Rodinná fotografie, Příčka, Celý svět, Žába, Fotka, Fotka dětí, Momentka, Nejkrásnější, Nejkrásnější fotka, Chlubení, Přední příčka, Děti