600 malých objevitelů už nosí své Pampers Premium Care Pants!

Martina Machová 22.  5.  2015
Firma Pampers uvedla na trh nové dokonalé plenkové kalhotky pro zvídavé objevitele! Nízká hmotnost, maximální savost a díky inovovanému designu i neobyčejná flexibilita a pohodlnost zaručují mimořádné pohodlí a komfort.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

První kolo soutěže s Pampers Malý objevitel je za námi. Z 600 voucherů na balení nových plenek Pampers Premium Care Pants se již raduje nejen 600 maminek, ale především 600 malých objevitelů, nejroztomilejších výherců z prvního kola soutěžeTi se mohou díky unikátní inovované technologii těšit z maximálního komfortu a pohodlí, které jim nové plenkové kalhotky Pampers Premium Care Pants poskytnou při prvních výpravách za dobrodružstvím. Ať již se na svá každodenní dobrodružství vydávají hbitě „po čtyřech“, nebo hrdě, jako pravá batolata, „po dvou“!

Na své, nyní již ničím nerušené objevitelské výpravy, se s Pampers Premium Care Pants vydává i roztomile neposedná objevitelka Maruška, dcerka půvabné maminky a skvělé zpěvačky Marty Jandové. „Každý den leze o něco výš a běhá o něco rychleji… Nic ji nezastaví. I když je těžké ji pořád sledovat, vím, že tohle objevování je pro její vývoj důležité. Proto nechci, aby ji při tom cokoli omezovalo. Nedávno jsem narazila na úplně nový typ plenkových kalhotek od Pampers, které jsou navržené právě pro batolata. Tyhle plenkové kalhotky jsou pro Marušku ideální. Snadno se oblékají, i když dítě stojí. Navíc mají široký a hebký pas, díky kterému Marušce padnou i při pohybu, efektivně předchází protečení a jsou velice pohodlné na nošení.“ říká o plenkách nové generace šťastná maminka Marta.

Klepněte pro větší obrázek

Nové Pampers Premium Care Pants jsou určeny dětem od devíti měsíců, v té době začínají být aktivní. Plenky se dokonale se přizpůsobí tělu i pohybu a ničím nerušené objevování může konečně začít! Díky soutěži Pampers Malý objevitel si mohou tento komfort plnými doušky vychutnávat také tři nejroztomilejší finalisté druhého kola soutěže. Ti totiž obdrží skvělých 25 balení nejmodernějších plenkových kalhotek pro batolata. Nejmladším z trojice finalistů-objevitelů je roztomilý Toníček, dle maminky Ivy Novotné velký bojovník. Jedinou zástupkyní něžného pohlaví je v trojici finalistů nekorunovaná královna prolézaček Ema Wodecká. Třetím finalistou je nadaný tanečník Dominik, jehož taneční kreace dokážou jeho maminku Veroniku Tyapusovou vždy rozveselit.

Díky komfortu, který snadno obléknutelné plenkové kalhotky Pampers Premium Care Pants poskytují, bude objevování nových dovedností, neuvěřitelně zajímavého světa, hraní, tančení, běhání, skákání, lezení a třeba i cvičení mnohem příjemnější. Dětská pokožka i zdravý vývoj malých batolat si zkrátka zasluhují pětihvězdičkovou péči!

 5 hvězdiček, které ocení 5 z 5 dětiček!

  • Díky širokému hebkému pasu, který se přizpůsobí každému pohybu dítěte, pohodlně padnou a minimalizují protečení.
  • Hebký materiál vybraný speciálně pro citlivé dětské zadečky.
  • Udržují dětskou pokožku v suchu po dobu až 12 hodin, podobně jako to očekáváte od všech výrobků Pampers.
  • Dětské pleťové mléko, které pomáhá chránit citlivou pokožku vašeho dítěte.
  • Indikátor vlhkosti zmodrá, když je plenka vašeho dítěte mokrá

Další kolo soutěže s Pampers Premium Care Pants proběhne v červenci, přihlaste své nezkrotné malé objevitele a vyhrajte! 

Pro více informací o produktech značky Pampers navštivte webové stránky www.pampers.cz a Facebook www.facebook.com/pampers.cz.

Témata: Produkt značky, Kreace, Toníček, PREMIUM +, Nový typ, Maximální komfort, Pohyb dítěte, Premium, Pán, Objev, Velký boj, Velký bojovník, Pampers, Voucher, Pleťové mléko, Malý, Dětská pokožka, Maruška, Šťastná maminka, Nos, Objevitel, První kolo, Ema Wodecká, Malý objevitel