Maminka.czVýživa a stravování

7 statečných bude hubnout do plavek

Iva Endrychová 1.  3.  2016
Časopis Dieta z vydavatelství Mladá fronta startuje 11. ročník soutěže Hubneme do plavek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Sedm statečných se rozhodlo změnit svůj životní styl pomocí Diety a týmu odborníků. Sedm statečných bylo vybráno v castingu během celodenního Festivalu zdravého životního stylu, který se konal v sobotu 6. února 2016 v TOP HOTELU Praha.

Odborná porota, která soutěžící z pěti set přihlášených uchazečů a uchazeček vybrala, tvrdí, že letošní ročník je mimořádný a nový. „Tentokrát jsme chtěli dát šanci všem, kteří mají zájem se naší soutěže zúčastnit, a chtěli jsme je vidět naživo,“ řekla Petra Lamschová, šéfredaktorka časopisu Dieta. V prvním kole pohovorů odpovídali zájemci o 7 statečných na šest otázek, které se týkaly nejen jejich motivace, ale i jejich nadšení, energie, chutě pustit se do soutěže.

S časopisem Dieta bude sedm vybraných finalistek tři měsíce hubnout pod dozorem odborníků, kterými jsou Petr Havlíček, výživový poradce, Petra Munduchová, fitness trenérka, a Petra Lamschová, šéfredaktorka časopisu Dieta. Patronkou soutěže je Simona Krainová. Soutěžící tak poznají, jak změnit zavedené nevyhovující návyky na zdravý životní styl. A zjistí také, že hubnutí není jen projevem vůle, je to i sport a zábava.

Výherkyně ze 7 statečných získá poukaz pro dvě osoby do luxusního hotelu GLORIA PALACE SAN AGUSTIN na ostrově Gran Canaria s polopenzí v hodnotě 50 000 Kč.

Více informací najdete v březnovém vydání časopisu Dieta, které vyšlo 24. února 2016.

Klepněte pro větší obrázek

 

Video a informace z akce naleznete na:

www.hubneme-doplavek.cz a www.facebook.com/casopisDieta


Generální partner

ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA MINISTERSTVA VNITRA ČR

 

Partneři

POWER PLATE, KLINIKA YES VISAGE, NIVEA, LIPOVITAN® S, ONDRÁŠOVKA, TOP HOTEL PRAHA, KOTÁNYI, REVLON, CANARIA TRAVEL, NUTREND, GENOMAC, TOP HOTEL, CENTRUM PETRA HAVLÍČKA, VNÍMEJ SVÉ TĚLO

Témata: Výživa a stravování, Soutěže, Časopis Dieta, Krása a styl, Ondrášovka, Canaria travel, Power plate, Generální partner, Klinika, Výživový poradce, Petra Lamschová, Odborná porota, Petr Havlíček, Fitness trenér, Uchazeč, Gran Canaria, Klinika YES VISAGE, Letošní ročník, YES VISAGE, Trenérka, Hubnout do plavek, Luxusní hotel, Nivea, Vydání časopisu, Petra Munduchová