Maminka.czHoroskopy

8 fascinujících věcí o dětech narozených v květnu. Jaké budou? Kreativní, upovídané a úspěšné!

aši 8.  5.  2023
Květen je měsíc plný rozkvetlých stromů a květin, slunečné modré oblohy a také miminek, z nichž s největší pravděpodobností vyrostou neuvěřitelně úspěšní lidé. Nabízíme vám několik zábavných faktů o tom, proč je vaše dítě narozené v květnu výjimečné.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pokud se vám narodilo miminko v květnu do 21. května, pak máte doma malého Býka. Od 21. května do konce května jsou to malí Blíženci. V tomto měsíci se narodila celá řada slavných osobností, například George Clooney, Adele, David Beckham, Robert Pattinson, Rami Malek, Cher, Enrique Iglesias či Linda Evangelista.

Jací jsou Býci?

Býkům vládne planeta Venuše, což je planeta krásy. Proto jsou Býci spojovaní s dobrým (a také drahým) vkusem. Milují život a nebojí se dopřát si to nejlepší. Býci jsou považovaní za loajální, divoké a oddané přátele. Jsou taky stálí, odhodlaní, trpěliví a jistí sami sebou. Na druhou stranu mohou být tvrdohlaví.

VIDEO: Horoskop: Na co mají talent jednotlivá znamení?

Jací jsou Blíženci?

Blíženci jsou nejuniverzálnější znamení zvěrokruhu, což je super kvalita právě pro batolata. Ovládá je Merkur, který je planetou komunikace a rychlosti, takže není divu, že děti v tomto znamení jsou rychlé, zábavné, upovídané a velmi společenské. Jejich fantazie je bezbřehá, což ale někdy může vést k tomu, že se snadno rozptýlí a u ničeho dlouho nevydrží.

Kámen a květnoví zrozenci

Dětem, které se narodily v květnu, přísluší zelený smaragd. Smaragdy jsou jedny z nejvzácnějších kamenů na světě a symbolizují znovuzrození a lásku. Navíc vypadají úchvatně. Co tedy daly květnovým dětem hvězdy do vínku?

Květnové děti jsou… Šťastné

Nepotřebujete sbírat a sušit čtyřlístky. Děti narozené v květnu budou šťastné i bez nich. Jedna studie z roku 2004 odhalila, že lidé narození v tomto měsíci se považují za šťastnější než ti, kteří se narodili v jiných měsících.

Květnové děti jsou… Pozitivní

Zdá se, že májové děti mají kromě štěstí i dobrou náladu. Podle jednoho průzkumu mají děti narozené na jaře a v létě nadmíru pozitivní přístup k životu.

Tátové podle horoskopu: Jaké znamení se svým dětem věnuje naplno? A kdo ve výchově pokulhává?

Květnové děti jsou… Úspěšné

Děti narozené v květnu jsou také obdařeny úspěchem. Je to dáno jejich pozitivním přístupem k životu. Neúspěchy je neodradí a vždy to budou zkoušet znova. I proto k nim možná úspěch přichází snadno.

Květnové děti jsou… Systematické

Jedním z nejvýraznějších rysů májových dětí je systematičnost. Dejte jim nějakou práci a věřte, že to udělají přesně tak, jak jste chtěli. Kromě systematičnosti jsou taky skvělé v plánování. Přesně vědí, jak postupovat, třeba při stavění věže z kostek.

Květnové děti jsou… Upovídané

Zvláště pokud to jsou Blíženci. V raném věku se vám tahle vlastnost bude možná zdát jako ta negativní, ale jednou za to budete jako rodiče vděčni. Květnové děti se totiž nikdy neostýchají zahájit jakoukoli konverzaci.

Květnové děti milují společnost a dobrodružství

Májové děti berou život jako jednu velkou zábavnou párty. Jsou vždy plné energie a nadšení. Tento nakažlivý osobnostní rys z nich dělá roztomilé bytosti, které všechny děti ve školce milují (i paní učitelky). Stejně tak milují vzrušení a dobrodružství. Jsou to rození cestovatelští brouci Pytlíci, kteří rádi poznávají nová místa. A klidně si vystačí i samy.

Květnové děti jsou… Kreativní

Děti narozené v měsíci květnu se narodily pod vlivem planety Merkur, i proto jsou nebo budou velmi kreativní a neváhají zkoušet cokoli nového (a taky testovat rodičovskou trpělivost).

Vědecky podložený horoskop? Měsíc našeho narození ovlivní naše zdraví po celý život!
Témata: Děti, Miminko, Horoskopy, Znamení podle horoskopu, Blíženec, Býk, povaha, David Beckham, Adele, květiny, planeta, George Clooney, Enrique Iglesias, Merkur, Robert Pattinson, Venuše, Kámen, Květen, Cher, Strom