Maminka.czSourozenci

GALERIE: Sourozencům vstup zakázán! Reakce dětí na nového člena rodiny vás pobaví

redakce 11.  3.  2024
Každý rodič si přeje, aby starší sourozenec přijal toho mladšího s otevřenou náručí. Ne vždy tomu tak ale je. Podívejte se do galerie, že některé děti pocity rozhodně neskrývají, naopak své antipatie dávají směle najevo.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Být jedináčkem a využívat veškerých z toho plynoucích privilegií bývá sen mnoha dětí. Ovšem když o tuto výsadu mají přijít, jsou někdy i slzy a lehká beznaděj na místě. Náhlý příchod nového člena rodiny vyvolává u dětí jistě spoustu otázek a není divu, že své sourozence často nevítají s otevřenou náručí. 

Pokud jste se tedy těšili, jak si nafotíte rozkošné fotky dvou rozzářených dětí, ale na radost to zatím nevypadá, nenechte se vyvést z míry. Dopřejte staršímu potomkovi dostatek času se s novou situací vypořádat. Na focení společných fotek bude ještě dost času. Nyní se můžete uklidnit snímky z naší galerie, které dokazují, že to, co možná prožíváte, je celkem běžné. 

Témata: Děti, Video, Galerie, Rodina, Fotografie, Rodiče, Sourozenci, Šok, Reakce dětí, Nejmladší člen, Nový člen, Jak, Fotka, NEJ, Starý sourozenec, Chvilka, První setkání, Náruč, Výsadní postavení, Vtip, Upřímnost, Prvotní šok, Radost, Zář, Úsměv