Maminka.czPříběhy

Maminka adoptovala tři děti, aby si splnila sen o velké rodině. Neuvěříte, co o nich potom zjistila

Simona Formánková 8.  3.  2024
Už jako malá holka věděla Katie Page, že chce být adoptivní mámou. Když se svým přítelem, jeho dvěma dětmi a svými třemi adoptovanými vytvořila velkou rodinu, splnil se jí sen. Co ale dělá jejich cestu nevšední? Díky zvratu osudu se ukázalo, že adoptovaná dcera a dva synové jsou ve skutečnosti biologičtí sourozenci.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Poté, co se ve svých necelých třiceti letech rozvedla, rozhodla se stát ženou, kterou si celý život přála být. Někým, na koho by mohla být jednou hrdá. Rozhodla se tedy začít úplně od začátku – získala novou práci, koupila si dům se čtyřmi ložnicemi a plánovala uskutečnit svůj sen o adopci.

V roce 2017 jí život poslal do cesty čtyřdenního chlapečka, kterého opustila jeho biologická matka. Rozhodla se pojmenovat ho Grayson a vzít si ho pod svá křídla. Tento krok jí změnil život a nepochybně ji i trochu vyděsil. Ve svém srdci však věděla, že tím začíná právě ta cesta, na kterou se tolik těšila. 

VIDEO:  O čem se mlčí: Rodina v ohrožení

O necelý rok později Katie zavolal sociální pracovník jejího případu a sdělil, že je potřeba umístit čtyřdenní holčičku, kterou opustila její biologická matka. Katie jako svobodná matka věděla, že už je toho na ni dost, ale silný hlas v ní jí řekl, aby důvěřovala své intuici a novorozence na krátkou dobu přijala.

Během vyřizování potřebných dokumentů si Katie všimla, že jméno holčičky bylo stejné jako Graysonovo. Po dalším zkoumání byla naprosto v šoku. Zjistila, že obě děti jsou pokrevně příbuzné a ona se dívá na biologickou sestru svého syna. Rozhodla se tedy dívku oficiálně adoptovat. Koneckonců nemohla oddělit dva sourozence, když je osud svedl zpět dohromady. A takhle se Hannah v prosinci 2018 připojila k duu matka a syn.

Třináct měsíců po narození Hannah porodila biologická matka dvou dětí ještě dalšího chlapce. Když to Katie zjistila, bylo jí jasné, že si ho musí vzít také k sobě, aby sourozence spojila. A takto byl v červnu 2020 oficiálně adoptován malý Jackson. Život Katie byl náročný a plný bezesných nocí, ale jak sama říká – je za to vděčná. Protože Grayson (7), Hannah (6) a Jackson (5) jsou nyní navždy spolu pod jednou střechou a za to to stálo!

Dokonce přiznala: „Děsil mě každičký krok této cesty, ale všechno se vždy vyřešilo vlastně samo.“ Tato oddaná maminka je živým důkazem toho, že když se rozhodneme dělat něco, v co skutečně věříme, tak nic není nemožné. Musíme jen věřit ve svou vnitřní sílu a jít do toho s otevřeným srdcem.

Témata: Příběhy, Rodina, Mateřství, Instagram, Syn, Matka, Sourozenci, Životní příběh, Sociální sítě, Adopce, Maminky ve světě, svobodná matka, Grayson, Jackson, Sen, Maminka, Uvěření, Svobodná, Zkoumání