Maminka.czAdvent

GALERIE: Jak vykouzlit doma vánoční náladu? Tady je inspirace na úchvatnou výzdobu a dekorace

Simona Procházková 25.  11.  2021
Hledáte šikovné a kreativní nápady, jak vánočně vyzdobit váš domov a dopřát mu slavnostní háv plný radosti, těšení a pohody? Máme pro vás bohatou inspiraci, podívejte se.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Přemýšlíte, jak vyzdobit a zútulnit váš domov a přivítat první adventní víkend ve svátečně vyladěné atmosféře? Pokud hledáte tipy, jak na to, podívejte se do naší velké galerie, kde najdete spoustu fotek s úžasnými nápady.

Nechce se vám nic složitého vyrábět, nemáte čas nebo se na vlastnoruční tvorbu zkrátka necítíte? Nevadí. Krásné doplňky, svícny, dřevěné ozdoby, vonné svíčky, originální adventní věnce, světelné led řetězy a další vánoční dekorace pořídíte dnes v každém květinářství, papírnictví i v hobbymarketech nebo je samozřejmě nabízejí mnohé e-shopy. 

Manuál pro unavené mámy: Co můžete letos o adventu konečně udělat jinak?

Udělejte radost dětem a nechte je napéct vánoční sušenky nebo voňavé perníčky, ze kterých si mohou sestavit pohádkovou zimní vesničku, sehnat se dá také vylamovací "ladovský" betlém z kartonu, který si společně jednoduše sestavíte, nebo dřevěné či skleněné ozdoby na stromek, které si ratolesti mohou pomalovat a zkrášlit podle svého vkusu.

Potěšte i sama sebe, kupte si třeba letos svůj vlastní adventní kalendář. Ve verzi pro dospělé nejsou k dispozici jen klasické čokoládové, ale například také ty s kosmetikou, mini verzemi parfémů, luxusními čaji, degustačními ořechovými krémy nebo sušeným ovocem. Udělejte si advent nezapomenutelný (ano, klidně i tak trochu kýčovitý, pokud milujete světýlka a třpyt), fantazii se meze nekladou!

Témata: Galerie, Rodina, Tradice, Výroba, Tvoření, Vánoce, Váš domov, Advent, inspirace, dekorace, Vánoce 2021, Parfém, Stromek, vánoční ozdoby, Dom, Nápad, Domov, Plná radost, Kreativní nápad, Vánoční nálada, Výzdoba