Maminka.czSlavné maminky

Agáta Hanychová je trojnásobnou maminkou. Pochlubila se dojemnými fotkami těsně po porodu

Vanda Stöckbauerová 12.  4.  2023
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup už jsou rodiči. Včera ve večerních hodinách se jim narodila dcera Rozárie. O radostnou novinku se modelka a influencerka podělila se svými sledujícími na Instagramu. A sdílela i černobílé fotky s novorozenou dcerkou, jak ji k sobě láskyplně tiskne.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Agáta rodila už „tradičně“ ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady v Praze. „A je to! Opět nejlepší MUDr. Vlk. Děkujeme všem za gratulace,“ napsala v úterý před desátou večer k fotce na svém Instagramu.

VIDEO: Agáta Hanychová: Jak se její děti těší na nového sourozence?

Ještě včera ráno to na porod nevypadalo. Agáta byla jen „na monitoru“ a pak chtěla jet na výlet. Termín porodu měla 28. dubna, což je i den jejího narození, ale Rozárce se chtělo na svět dřív.

„Zvládla jsem to a Jaromír taky. Rozárka je teď na měření a vážení. Já už bych se šla osprchovat, ale musím ještě ležet. Dělala bych živák, ale Jaromír nechce, prý nejsem normální,“ sdílela bezprostředně po porodu. Později se ještě v dojemném videu s dcerou v náručí pochlubila: „Škoda, že jste to nedali živě, viď, miláčku... Tak tohle je holčička naše.“

Agáta totiž před časem vtipkovala, že porod bude streamovat na Instagramu. I když „živák“ neproběhl, své sledující o radostných novinkách nezapomněla informovat. Rozhodně se neřadí mezi maminky, které jméno a fotky svých dětí úzkostlivě tají.

A je vidět, že porod energickou maminku moc nevyčerpal. Podle vtipkování a rozzářeného úsměvu vše proběhlo bez problému. A Jaromír Soukup působil velmi dojatě. "Moje holky. Jsou úžasné a božské," podělil se s pocity na sociální síti.

Modelka a influencerka má už jedenáctiletého syna Kryšpína s expartnerem Miroslavem Dopitou a pětiletou dceru Miu s bývalým manželem hercem Jakubem Prachařem.

Rodičům moc gratulujeme!

Témata: Porod, Slavné maminky, Instagram, Dcera, Celebrity, Influencerka, modelka, Agáta Hanychová, Vlk, Jaromír, Miroslav Dopitá, Škoda, Fotka, Jaromír Soukup, Vtipkování, Jakub Prachař, Maminka

Video