Maminka.czSlavné maminky

Agáta Hanychová prozradila pohlaví dítěte Jaromíra Soukupa!

Vanda Stöckbauerová 6.  12.  2022
Agáta Hanychová se za pár měsíců stane trojnásobnou maminkou. Dítě, které čeká se svým partnerem Jaromírem Soukupem, by se mělo narodit koncem dubna kolem Agátiných narozenin. Jestli to bude holka, nebo kluk, si dosud nechávala pro sebe a své nejbližší. Nyní svým fanouškům odhalila dlouho očekávané tajemství.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Mateřská intuice, kdy žena dopředu tuší, jestli čeká holčičku, nebo kluka v případě Agáty nezafungovala: „Nečekala jsem to, ale je na výběr ze dvou pohlaví. Věděla jsem, že jedno mé dítě bude šťastné a druhé ne. Ale neřeknu kdo, protože by se to pak pochopilo. Máme i tipy na jména, ale všechno chci prozradit, až seženu ten balónek, který propíchnu,“ řekla nedávno Agáta webu Extra.cz.

Porodnici má už vybranou 

Jestli Agáta čeká holčičku, nebo kluka slíbila svým fanouškům prozradit už minulý týden, ale nesehnala speciální balonek. V nedělním živém vysílání na Instagramu svým "holčičkám", jak nazývá své sledující, alespoň prozradila, že rodit bude ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady a strach z třetího porodu prý nemá. 

VIDEO: Agáta Hanychová: V čem je třetí těhotenství jiné?

Překvapení s balónkem

Na dnešní příspěvek si už připravila speciální balonek (tzv. balonek holka, nebo kluk), který je celý černý a uvnitř jsou buď modré konfety pro kluka, nebo růžové konfety pro holčičku. Po chvilce napětí ho propíchla Mia a vypadly růžové konfety. Už je tedy jasné, že to bude HOLČIČKA. Jméno si šťastná maminka zatím nechala pro sebe.

Agáta je už dvojnásobnou mámou. Jedenáctiletého syna Kryšpína má z prvního vztahu s hokejistou Miroslavem Dopitou a pětiletou dceru Miu má z manželství s hercem Jakubem Prachařem.

V roce 2018 našemu časopisu poskytla rozhovor, kde se svěřila, že by chtěla ještě třetí dítě: „Ráda bych měla ještě třetí dítě a tím bych to asi ukončila. Určitě bych si ale dítě neadoptovala, protože vím, že to nedopadá dobře. Moje máma je statečná, že to udělala, já bych to neudělala.“

Nejsledovanější pár

Vztah s Jaromírem Soukupem začal teprve v červu, od té doby jsou jedním z nejsledovanějších párů českého showbyznysu. Když v září modelka a influencerka potvrdila, že čeká miminko, většina lidí byla překvapena. Slavný pár však pravidelně dává na odiv svou zamilovanost. Za sebou má i pár krušných chvil. V jedenáctém týdnu těhotenství totiž Agáta začala nečekaně krvácet a musela na pár dní do nemocnice. Lékaři jí doporučili, aby víc odpočívala. Teď už se naštěstí cítí dobře a i s děťátkem se zdá být všechno v pořádku. Mrkněte, jak se Jaromír nedávno rozplýval nad těhotenským bříškem své krásné partnerky.

Budoucím rodičům gratulujeme a miminku přejeme hlavně pevné zdraví!

Témata: Slavné maminky, Miminko, Instagram, Celebrity, Agáta Hanychová, stěhování, modelka, Miss, intuice, Pohlaví miminka, Krušný, Královské Vinohrady, Pár, Pohlaví dítěte, Kluk, Jaromír, Kryšpín, Děti, Miroslav Dopitá, Balónek, Jakub Prachař, Jaromír Soukup, Showbyznys, Holčička, Agátin

Video