Maminka.czSlavné maminky

Agáta Hanychová se podělila o detaily z porodu. Co prozradila svým sledujícím?

Vanda Stöckbauerová 12.  4.  2023
Není to ani 24 hodin, co Agáta Hanychová přivedla na svět dceru Rozárku, a už se svým „holčičkám“, jak nazývá své sledující, svěřila s podrobnostmi o porodu. Nutno podotknout, že novopečená maminka vypadá opravdu skvěle, jako by ani nerodila.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V živém vysílání na Instagramu prozradila: „Porod byl normální, nebyla jsem císařem, bylo to fakt rychlý, o půl čtvrté jsem přijela do porodnice a o půl deváté byla Róza na světě. Byl to nejrychlejší porod. Neříkám, že nebolel, ale bylo to boží.“

Agáta si užívá klid na oddělení šestinedělí, kde je na pokoji sama s novorozenou dcerkou. Navštívit ji byly už obě starší děti, které se účastnily i prvního koupání malé sestřičky, a samozřejmě za ní byl i partner Jaromír Soukup. Známá influencerka čeká, až se jí spustí mléko, pije čaj a všem děkuje za gratulace. „Netušila jsem, že někdy budu mít tři děti, a je to super,“ řekla.

VIDEO: Agáta Hanychová o Jaromíru Soukupovi: Je to náročnější, ale zvládáme to

Partner u porodu

Rekonvalescence bude u známé maminky asi hodně rychlá. „Vůbec nic mi není, normálně sedím, musím to zaklepat,“ řekla v živém vysílání. U porodu byl i její partner Jaromír Soukup. „Byl skvělej. Byl poprvé u porodu,“ rozplývala se. Agáta reagovala i na komentáře od sledujících, kteří si všímali jeho poněkud unaveného vzhledu. „Když chlap vydrží u porodu, pro něj je to větší stres, protože vám nemůže pomoct,“ vysvětlila.

A jak se cítila před odjezdem do porodnice? „Byla jsem úplně v klidu, nevím, jestli to bylo tím, že to byl třetí porod,“ řekla novopečená maminka. Nejprve se bála, že nepozná, že začíná rodit, obavy ale byly zbytečné. „Měla jsem malé kontrakce od včerejška od rána a pak jsem jela.“

Tlumení bolesti 

Co se týče tlumení bolesti u porodu, modelka uvedla, že ostré bolesti měla od půl čtvrté odpoledne. „Měla jsem epidurál, protože se vám strašně uleví, a myslím si, že potom i lépe porodíte,“ komentovala. U porodu ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady v Praze měla skvělého lékaře MUDr. Vlka, který byl i u porodu Mii a Kryšpína. Agáta si pochvalovala, jak ji umí skvěle uklidnit. Nyní si užívá klid a návštěvy svých blízkých. A že má ještě „velké břicho“? To prý vůbec neřeší.

I když tvář novorozené Rozárky ještě přímo neukázala, podělila se o její porodní váhu. „Měla kolem 2600 g, byla menší, takže porod nebyl tak hroznej,“ komentovala. Její sledující byli z podrobností o porodu nadšení a zahrnovali ji gratulacemi.

A my se přidáváme a Agátě a malé Rozárce přejeme hodně zdraví! 

Agáta Hanychová je trojnásobnou maminkou. Pochlubila se dojemnými fotkami těsně po porodu
Témata: Porod, Slavní rodiče, Slavné maminky, Instagram, Celebrity, Bolest, Influencerka, Agáta Hanychová, Mia, Róza, Novopečená maminka, Kryšpín, Klid, Jaromír Soukupův, Maminka, Vlk, Jaromír Soukup, Živé vysílání