Maminka.czTěhotenství

Agáta Hanychová šla s pravdou ven! S partnerem Jaromírem Soukupem čeká miminko

Simona Formánková 19.  9.  2022
Kolem modelky a influencerky Agáty Hanychové bylo v posledních týdnech opravdu rušno. Když přiznala vztah s českým podnikatelem Jaromírem Soukupem, zlí jazykové jim příliš dlouhou společnou cestu nevěštili. Oni dva však všem dokazují, že si jsou souzeni. Agáta oznámila, že čekají miminko!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

První dohady o možném těhotenství se v bulvárních plátcích vynořily už před několika dny. To však Agáta Hanychová ještě popírala se slovy, že se bude muset zeptat svého gynekologa. Nyní obrátila a rozhodla se jít s pravdou ven. Deníku Blesk exkluzivně potvrdila: "Jsem těhotná." Víc však třetí těhotenství komentovat odmítla.

VIDEO: Zamilovaná Agáta Hanychová: Z nové lásky jsem nadšená

S podnikatelem a mediálním magnátem Jaromírem Soukupem tvoří pár teprve čtyři měsíce. Je tedy nadmíru jasné, že je těhotenství v úplných začátcích, a zároveň je i pochopitelné, že se o něm nechce modelka zatím více bavit. Agáta je už dvojnásobnou maminkou. Jedenáctiletého syna Kryšpína má z prvního vztahu s hokejistou Miroslavem Dopitou a pětiletou dceru Miu má z druhého manželství s hercem Jakubem Prachařem

O třetím dítěti mluvila Agáta už v minulosti. V jednom z exkluzivních rozhovorů pro náš časopis uvedla, že by se mu časem nebránila. "Určitě bych si ale dítě neadoptovala, protože vím, že to nedopadá dobře. Moje máma je statečná, že to udělala, já bych to neudělala." Tenkrát však přiznala, že by syn Kryšpín její nadšení ale asi nesdílel. Nyní už budou určitě velkými pomocníky on i malá Mia. 

Jakub dceru rozmazluje, tak jsem to zakázala, říká Agáta Prachařová

Věkový rozdíl mezi Miou a očekávaným miminkem bude 6 let. Přesně takový, který Agáta v jednom z našich rozhovorů tolik zatracovala. „Myslím si, že nejhorší věkový rozdíl mezi dětmi je šest let, protože děti v tomto věku ještě nechápou, že se maminka musí o miminko více starat. Radila bych proto všem matkám mít věkový rozdíl mezi dětmi osm let nebo čtyři roky,“  řekla tenkrát Agáta.

VIDEO: Agáta Hanychová: Přála bych si třetí dítě, ale nevím, jak by se s tím srovnal Kryšpín

Témata: Těhotenství, Miminko, Celebrity, Agáta Hanychová, Influencerka, modelka, Vztah, PRÁV, Part, Sla, Miroslav Dopitá, Kryšpín, Společná cesta, Jakub Prachař, Jaromír Soukup