Maminka.czSlavní rodiče

Agáta Prachařová včera porodila. Je to holčička

redakce 14.  9.  2017
Agáta Prachařová je od včerejšího večera dvojnásobnou maminkou. Podle informací Blesk.cz přivedla na svět holčičku. My jí gratulujeme.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kryšpín se dočkal sestřičky

Zatímco pro modelku je to již druhé dítě, prvního syna Kryšpína má s hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou, pro jejího manžela Jakuba Prachaře je to první potomek.

Agáta sama jméno ani zprávu o porodu nepotvrdila. Její poslední fotografie je z kina, kam v úterý večer vyrazila. Podle Blesk.cz radostnou zprávu potvrdila Agátina maminka Veronika Žilková.

Jak se holčička jmenuje, tak ví jen nejbližší okolí modelky. Už dříve Agáta řekla, že se jí líbí jméno Cecilka, ale jestli opravdu tak dceru pojmenovala, na to si musíme počkat.

Tomáš Klus je trojnásobným otcem. Holčičce dali netradiční jméno

Dlouho očekávaný porod

Modelka v posledních dnech neustále slýchala dotazy, kdy už to bude. Na sociální síti se jí neustále její fanoušci a kamarádi ptali, jak to vypadá. A není se čemu divit, podle jejího bříška to totiž vypadalo, že musí porodit každým dnem.

Naposledy se ukázala na veřejnosti na konci srpna na finálovém večeru Elite Model Look.

Ohledně porodu připravujeme podrobnosti.

Video: Kate je potřetí těhotná. Tato fakta musíte vědět

Agáta před porodem na Elite Model Look: Obří výstřih, žabky a rudé šaty ze sekáče
Agáta Prachařová to má za pár. Na náplavce ukázala pěkné bříško
GALERIE: Těhotná v létě? Inspirujte se stylem Agáty z MFF v Karlových Varech

 

 

Témata: Slavní rodiče, Miroslav, Maminka, Včerejší večer, Agáta Prachařová, Pór, Prach, Holčička, Agátin, Fanoušci, Dvojnásobná maminka