Maminka.czSlavní rodiče

Agáta Prachařová to má za pár. Na náplavce ukázala pěkné bříško

redakce 14.  8.  2017
Agáta Prachařová se již příští měsíc stane dvojnásobnou maminkou, a tak není divu, že ji těhotenství již zmáhá. O víkendu však vyrazila na náplavku i se synem Kryšpínem, aby podpořila svého manžela na akci se seriálem Ohnivý kuře.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Na akci, kam podle pořadatelů dorazilo až sedm tisíc lidí, se křtila mimo jiné nová píseň Jakuba Prachaře a Františka Soukupa – Kuře.

Ta svedla dohromady nejen Prachaře a Dolanského, ale také hudebního skladatele, textaře a muzikanta Františka Soukupa a vypadá to, že nezůstanou jen u ní, ale že kapela Brno Mars, která pro tento účel vznikla, by mohla být náležitým nástupcem za zaniklou skupinu Nightwork, kde oba protagonisté působili.

„Skládání písničky Kuře nás bavilo, a tak nám to šlo – na nás – neobvykle rychle. Udělali jsme ji za dva dny i s textem,“ přiblížil to, jak song společně vytvořili, František, a dodal, jak nová kapela vznikla:

Nám se po tom začalo stýskat, říkali jsme si, že bychom si společně zahráli, dali jsme dohromady takovou partu věrných, torzo lidí, se kterými jsme hráli už dřív, a na základě toho jsme odstartovali skupinu Brno Mars. Máme tedy zatím jenom jednu písničku, takže tenhle rok nás neuvidíte nikde, ale příští rok už bychom chtěli vyjet.“

Agáta dorazila jen „na skok

Akci si nemohla nechat ujít manželka Jakuba Prachaře Agáta, která už příští měsíc porodí holčičku. Na náplavku dorazila i s šestiletým synem Kryšpínem, který se ze všeho nejvíc zajímal o máminy šaty a labutě.

„Je tady na mě moc lidí a prodírat se davem se mi fakt nechce. Přišli jsme jen pozdravit Kubu a jedeme domů,“ řekla pro Blesk.cz těhotná modelka. My se jí nedivíme, na konci osmého měsíce by nám bylo také nejlépe někde v klidu...

Video: Těhotná Agáta Prachařová: Večírky a bary mi nechybí, pozoruji

GALERIE: Těhotná v létě? Inspirujte se stylem Agáty z MFF v Karlových Varech
Galerie: Podívejte se na první fotky těhotné Agáty Prachařové s bříškem
Agáta Prachařová je těhotná, ale nechce nic zakřiknout
Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, song, kapela, Zánik, Prach, Těhotná agáta, Agáta Prachařová, Úkaz, Dvojnásobná maminka, Syn Kryšpín, Kryšpín, František, Par, MFF, Jakub Prachař, Osmý měsíc, Píseň, Nightwork, Karlov, Bříško, Hudební skladatel, Ohnivé kuře, Mars, Náplavka