Maminka.czSlavní rodiče

Agáta Prachařová: Třetí dítě bych si přála, ale nevím, jak by to vzal Kryšpín

Sama o sobě říká, že se snaží být pro své dvě děti, Kryšpína a Miu, tou nejlepší maminkou. Agáta Prachařová nám prozradila, jak se dostala po porodu zpátky na svou váhu i to, že její syn na malou sestřičku tak trochu žárlí.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Má pověst rebelky, i když je již téměř sedm let maminkou. Ke Kryšpínovi, který letos oslaví sedmé narozeniny, v září přibyla sestřička Mia. Jak ale říká, věkový rozdíl šest let mezi dětmi není ideální.

„Myslím si, že nejhorší věkový rozdíl mezi dětmi je šest let, protože děti v tomto věku ještě nechápou, že se maminka musí o miminko více starat. Radila bych proto všem matkám mít věkový rozdíl mezi dětmi osm let nebo čtyři roky,“  řekla v rozhovoru Agáta Prachařová a dodala, že si dokáže představit i třetí dítě, i když Kryšpín by její nadšení nejspíš nesdílel.

Protože jsme Agátu zastihli na focení pro časopis Maminka, jehož tváří se stane v červnu (časopis Maminka vyjde 17. května), nemohli jsme si nevšimnout, jak je neuvěřitelně štíhlá. A věřte tomu, že fotky a kamera ještě zkreslují.

Agáta je po druhém porodu znovu ve formě. Na mole se ukázala v plavkách

„Kdybych měla maminkám poradit trik, jak po porodu zhubnout, tak mě všichni ukamenují. Já se totiž snažím opravdu co nejméně jíst, protože po dietách, které jsem kdy držela, jsem nikdy nezhubla. Jím co nejmíň, abych mohla fungovat. A do toho cvičím. Cvičit jsem začala asi hned týden po porodu,“ prozradila recept na štíhlou postavu, který podle jejích slov není pro maminky ideální.

Modelka také přiznala, že shazování poporodních kilogramů nebylo ani u jednoho dítěte jednoduché. Při každém těhotenství přibrala přes dvacet kilogramů.

Na celý rozhovor se podívejte v našem videu.

Víme, jak Agáta Prachařová pojmenovala svou dceru. Prozradil to dědeček
Agáta Prachařová včera porodila. Je to holčička
GALERIE: Těhotná v létě? Inspirujte se stylem Agáty z MFF v Karlových Varech
Témata: Video, Porod, Slavní rodiče, Jak, Kryšpín, Agáta Prachařová, Maminka, Shazování, Štíhlá postava, Malá sestřička, Věkový rozdíl, Celý rozhovor, Sestřička, Děti, Kamera

Video