Maminka.czSlavní rodiče

Alena Šeredová je těhotná. V 41 letech čeká třetí dítě s miliardářem

redakce 29.  1.  2020
Modelka Alena Šeredová se ve středu na svém Instagramu pochlubila velkou novinou. Zveřejnila fotku těhotenského břicha a přidala informaci, že se jí v červnu narodí třetí potomek. Pohlaví? To neprozradila.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"V červnu k nám přiletí čáp! Nebo to bude vrána? Kdo ví :-) Už teď je to ale naše láska a moc se všichni těšíme," svěřila se modelka a moderátorka Alena Šeredová na sociální síti. 

Pod příspěvkem se hned objevily reakce slavných kolegyň – k potomkovi jí gratulovaly například modelky Simona Krainová či Daniela Peštová, herečka Anna Geislerová nebo třeba bývalá modelka a nynější PR manažerka Eva Jasanovská. 

Třetího potomka Alena Šeredová čeká s miliardářem Alessandrem Nasim. S bývalým manželem, italským fotbalovým brankářem Gianluigim Buffonem, má dva syny – Louise Thomase (12) a Davida Lee (10), rozvedli se před několika lety. 

S Buffonem se brali v roce 2011 na pražském Vyšehradě. Vztah však nepřežil Buffonu nevěru. Jejím nynějším partnerem – jsou spolu už pět let – je dědic italské automobilky Fiat Alessandro Nasi. 

Alena Šeredová se v Itálii těší zájmu tisku, který sleduje její partnery. Kdysi se po jejím boku objevoval moderátor Bořek Slezáček, k jejím expartnerům patří třeba italský herec Edoardo Costa či režisér Luigi De Laurentiis. 

Andrea Růžičková na Silvestra porodila. Je to kluk! Jaké má jméno?

Před necelým rokem se Alena Šeredová, někdejší první česká vicemiss, na svém Instagramu pochlubila ještě jednou novinkou. Přísahala věrnost Italské republice a přijala nové občanství a stala se z ní oficiálně Italka. 

Nemáš děti? Jen jedno? Mateřství je citlivé téma. A všichni se stále ptají
Můj porod, moje volba: Přidejte se k výzvě Chci si rodit po svém!
Témata: Slavní rodiče, Slavní tatínci, Instagram, Daniela Peštová, miliardář, letec, Alena Šeredová, Bořek Slezáček, Bořek, Vyšehrad, Novina, Alessa, Alen, Vicemiss, Anna Geislerová, Fiat, Italka, Alessandro, Itálie, Laurent, Edoardo, Louis Thomas, Potomek, Modelka, Milia