Maminka.czSlavní rodiče

Alena Šeredová porodila holčičku. Jak něžně ji oslovuje?

redakce 19.  5.  2020
Modelka Alena Šeredová je už trojnásobnou maminkou. Po dvou synech porodila dceru. O narození holčičky informovala na sociální síti, kde se pochlubila něžnou momentkou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Někdy se plní sny. Vítej na světě, princezno," přidala popisek k fotografii, kterou zveřejnila na svém profilu na Instagramu, který sleduje přes půl milionů lidí.

Dnes už víme i to, jak se holčička jmenuje - rodiče ji pojmenovali Vivienne Charlotte, příjmením Nasi po tatínkovi.  

Otcem miminka je modelčin partner, italský miliardář Alessandro Nasi, který je dědicem automobilky Fiat. Z předchozího manželství s italským fotbalistou Gigi Buffonem má dva syny - Louise Thomase a Davida Leeho.

Přestože termín porodu měla modelka na konci května, porodila o něco dříve.  Ještě před porodem si postěžovala, že ji trápí situace okolo koronaviru, protože ji kvůli omezením nemůžou navštívit rodiče.

"Zrovna teď je období, kdy jsme plánovali, že měla rodina přijet. Budeme se stěhovat, tak mi chtěli naši pomoci, mám narozeniny, to jsme také chtěli oslavit. Bylo by hezké je tu mít, ale zatím to zvládám. Čeho se obávám, je, že se situace nezlepší do konce května, kdy mám termín porodu, a rodina nebude moc se na malou přijet podívat a být tu ty první dny se mnou. To by mě mrzelo, ale i to bychom zvládli," řekla na konci března v rozhovoru pro Dáma.cz. V rozhovoru také prozradila, že se na nového člena rodina všichni těší.

VIDEO: Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát!

Alena Šeredová je těhotná. V 41 letech čeká třetí dítě s miliardářem
Alena Šeredová: Když jsou kluci u tatínka, stýská se mi
 
Témata: Porod, Slavní rodiče, Instagram, Vivienne, Alena Šeredová, Momentka, Alen, Holčička, Milión lidí, Popisek, Alessandro, Modelka, Pór, Gigi, Maminka, Vivien, Dědic, Alessa