ANKETA: Škola od 9 hodin? Šílenost, nebo skvělý nápad?

milca 26. 9. 2014 21:08
Za nas se taky chodilo do školy na osmou ráno a nikomu to nevadilo. Dnešní děti chodí spát dlouho a pak ráno nemůžou vstát. Chtěla bych vidět tyhlety pány co tohle vymysleli jak by to dělali, kdyby museli do prace na 6 ráno a nemohli by přít třeba o dvě hodiny dýl do práce.
13. 2. 2018 17:23
Já jako dítě bych to uvítala
Janek 26. 9. 2014 22:22
Tohle se řešilo někdy před patnácti lety a nic. Tenkrát by to moji starší synové uvítali. Když měli chytře první hodinu předmět, u kterého je potřeba mozek... nic moc. Teď vodím nejmenšího benjamínka do školky a se vstáváním na osmou má celkem problém. Takže devátá by byla fajn. Není to určitě zdravé a ani lidské, budit děti třeba v šest. Nebo snad dokonce dřív . Jsem také pracující a jde to.
Monika 18. 10. 2019 23:08
Za mě určitě ano. Děcka chodí do školy již samy a spolu. Třetí je teprve rok, ale do školky by ji po cestě zvládli vysadit. Divím se, že v dnešním světě chytrých telefonů rodiče vůbec takhle přemýšlí, že se zkomplikuje jejich práce.. zase myslí jen na sebe, kdyby jste se zeptali těch dětí, všechny by byly pro devátou. Chce to těm dětem trochu věřit a nevozit je autem před školu ve 12ti a více letech.. mají nožky a nesly by jistě samy. Navíc se dá vymyslet i o školní bus.. za mě proč ne. Já bych to uvítala a děti zbytečně nemucila
4