Maminka.czDěti

Answear: Startujeme letní kampaň a plníme módní sny

redakce 22.  5.  2019
Začínáme s novou letní kampaní – přidejte se k nám na cestu plnou trendů, stylů, módních příležitostí a snů, které se plní. Najděte svou unikátní odpověď WE ARE THE ANSWEAR!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Answear.cz nabízí odpověď na jakoukoli módní výzvu, spojuje módu a módní doplňky z celého světa na jednom místě. Z pohodlí domova tak lze nakoupit dámské, pánské i dětské oblečení, boty a doplňky více než 300 světoznámých značek, které dohromady zahrnují přes 40 000 produktů. Nehledě na styl, příležitost nebo roční období si každý může pro sebe najít ten správný kousek. Vybírat můžete TADY

Móda má být rozmanitá. Přesně takovou nabízí Answear

Firma věří, že každý vyjadřuje svou osobnost po svém a móda má být rozmanitá. Proto v její nabídce najdete kompletní portfolio, které prochází napříč oblíbenými značkami (Mango, Trussardi, Steve Madden), sportovním active wear (Adidas, Nike, New Balance), oslovuje milovníky denimu (Pepe Jeans, Levi’s, Lee, Wrangler) i zažehne prémiové lásky na první pohled (Diesel, Guess Jeans, Tommy Hilfiger, Love Moschino, Calvin Klein, DKNY). Mimo jiné má Answear vlastní autorské značky Medicine a Answear. Kousky od Answear vás provází každý den. Answear je totiž móda testovaná na lidech.

Společnost se neustále rozrůstá a aktuálně působí již v sedmi zemích. Miliony zákazníků v Polsku, České republice, Slovensku, Rumunsku, Ukrajině, Maďarsku a v Bulharsku už u ní mohou nakupovat.

Answear staví své zákazníky vždy na první místo. Proto jim nabízí široký výběr a plný zákaznický servis, doručení do 24 hodin, při nákupu nad 1 000 Kč zdarma dopravu, a to v mnoha podobách – DPD, Česká pošta nebo osobní odběr v Pick up Pointu (výdejně) v Praze a nyní nově v Brně, kam je doprava bez ohledu na výši objednávky vždy zdarma.

Témata: Děti, Kampaň, Sny, Denim, Wrangler, Jarní kampaň, Levi, Trus, Brno, Maďarsko, Bulharsko, Česká republika, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Star, Slovensko, Nike, Oslo, DKNY, Česká pošta, Praha, Diesel, Polsko, Sen, Mód