Maminka.czKrálovská rodina

Archie má dnes narozeniny. Jaké přání přišlo z královského paláce?

Simona Formánková 6.  5.  2021
Dnes je pro členy britské královské rodiny velký den. Archie, syn Meghan a prince Harryho, slaví své druhé narozeniny. Když rodina v dubnu 2020 opustila Británii, vztahy s členy královské rodiny ochladly. Přesto jedna z prvních gratulací přišla právě od vévody a vévodkyně z Cambridge, Kate a Williama.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Přejeme Archiemu krásné druhé narozeniny" napsali Kate a William na svém instagramovém účtu. Připojili společnou rodinnou fotku, kde jsou všichni s malým oslavencem. Tomu jsou dnes dva roky a gratulace přijímá ze všech stran. Jeho matka Meghan vytvořila na svém Instagramu koláž z rodinných fotek a popřála synovi jen to nejlepší. 

Z Archieho se brzy stane velký bráška. Meghan a princ Harry v nedávném rozhovoru pro Oprah Winfrey prozradili, že miminko, které se má páru v létě narodit, bude s největší pravděpodobností holčička. 

Zdroj: Instagram

Meghan Markle opět překvapila. Vydala knihu pro děti! O čem asi bude?
Novinka! Harry a Meghan čekají druhé dítě. Archie bude mít sourozence
 
Témata: Slavní rodiče, Časopis Maminka, Rodina, Slavné maminky, Slavní tatínci, Instagram, Královská rodina, slavné děti, Sociální sítě, Král, narozeniny, praní, královna Alžběta, Archie Harrison Mountbatten - Windsor, Oprah Winfrey, ARC, Harry, Meghan, Kate, Koláž, Vztah, Archie, William, Velká Británie, Oprah Winfreyová