Maminka.czInstagram

Atletka Denisa Helceletová je dvojnásobnou maminkou. Holčička dostala krásné jméno

Simona Formánková 15.  9.  2021
Svět sportu dnes odpoledne obletěla radostná novina. Bývalé atletce Denise Helceletové a jejímu manželovi Adamu Sebastianovi Helceletovi se narodila druhá dcera. Radostnou zprávu oznámila pyšná maminka na svém Instagramu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Včera 14. 9. se k rodině Helceletů přidal i nejmladší člen smečky Anastasie," napsala Denisa k fotce, kde pyšně svírá v náručí svoji druhou holčičku. Na tu se už určitě velmi těší její starší sestřička Evelin. 

A zpráva je to opravdu více než radostná. Před rokem se totiž atletka svěřila svým fanouškům, že si bohužel prošla potratem. Ztratila veškerou chuť a motivaci. Navíc přiznala, že jí bylo naprosto jedno, jak vypadá. "Některou ženu by to asi srazilo ještě více, mě to naopak nakoplo se sebou něco dělat. Těšila jsem se, že se rozrosteme a bude nás o jednoho více, ale bohužel příroda to chtěla jinak. Zpětně vím, že to tak prostě mělo být. Nastal čas si zase vážit sama sebe a líbit se doma manželovi," dodala tenkrát odhodlaně Denisa. 

Témata: Porod, Slavné maminky, Miminko, Mateřství, Rodičovství, Instagram, Sport, jméno, atletka, Helceletů, Dostal, Maminka, Holčička, Adam Sebastian Helcelet, Manžel, Anastasie, Sport na Heureka.cz