Autosedačka, která se přizpůsobí růstu vašeho dítěte

Reklama 3.  6.  2016
Při výběru dětské autosedačky je rozhodující kvalita, bezpečnost, pohodlí pro dítě a snadná manipulace při upínání v autě. Dětské sedačky se dělí do tří skupin a to podle hmotnosti dítěte. Proto nás příjemně překvapila novinka Jané GRAND, která je vhodná pro všechny váhové skupiny 1, 2, 3 (hmotnost 9-36 kg dítěte). Díky tomu je možné autosedačku používat zhruba od jednoho roku až do 12 let.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Postupné kupování autosedaček podle váhy dítěte se prodraží. V Jané vyvinuli evoluční autosedačku Jané GRAND, která je navržena tak, aby rostla s dítětem ve všech váhových kategoriích.

Autosedačka pro skupinu 1 (9-18 kg) má vlastní 5-ti bodové bezpečnostní pásy, které se později pro skupinu 2 a 3 snadno schovají za záda dítěte a uvolněním pojistky lze nastavit opěrku hlavy do požadované výšky. Pro skupinu 2,3 se používají pásy vozidla v kombinaci s úchytem Isofix.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Jané GRAND je navržena tak, aby se dítěti co nejlépe nastupovalo a rodiče měli snadný přístup k zapnutí bezpečnostních pásů.  Pokud  budete potřebovat ve vozidle umístit až 3 dětské autosedačky, nemusíte se ničeho obávat. Šíře Jané GRAND je optimalizována tak, aby se do vozidla vešla třikrát vedle sebe.

Systém IsoFix pevně přichytí autosedačku do automobilu, a už jen stačí otevřít dveře a nechat svého malého pasažéra nastoupit.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Autosedačka Jané GRAND samozřejmě vyhovuje všem požadavkům normy ECE R44/04ECE a byla navržena a vytvořena v souladu s normou i-size, která bude teprve v budoucnu povinná.