Maminka.czSlavní rodiče

Babyboom v Hollywoodu: Toto jsou letošní přírůstky

Iva Endrychová 28.  4.  2015
I u filmových hvězd většinou jednou nastane čas, kdy se na chvíli vzdají večírků a vymění je za rodinné večery. Podívejte se, komu se za poslední čtvrtletí narodil potomek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Milla Jovovich

Oblíbená herečka z Resident Evil se stala maminkou podruhé. Začátkem dubna se jí narodila dcerka Dashiel Edan. Fotkou snad ještě z porodnice se pochlubila prostřednictvím sociální sítě, kde také prozradila důležité míry. „tak hrdí, že dnes můžeme oznámit narození naší druhé dcery slečny Dashiel Edan Jovovich-Anderson! Váží 3,2 kila a je 50 cm dlouhá! Milujeme tě, Dash!“ Jejím otcem je režisér Paul W. S. Anderson, se kterým má ještě sedmiletou dceru Ever Gabo. 

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Liv Tyler

Porod herečky a dcery zpěváka zkupiny Aerosmith Stevena Tylera Liv byl poměrně dramatický. Liv předčasně porodila den před Valentýnem. Přála si sice holčičku, ale v new yorské porodnici se jí narodil syn. Dostal jméno Sailor Genea, jeho tatínkem je sportovní manažer David Gardner. Z přechozího manželství s Roystonem Langdonem má Liv desetiletého synka Mila

Klepněte pro větší obrázek

Jessica Biel a Justin Timberlake

Tomuto páru se 11. dubna narodil chlapeček Silas Randall. S radostnou novinkou se na Facebooku hned pochlubila Justinova maminka Lynn: „Můj báječný syn a jeho krásná žena mi dali ten nejkrásnější dárek na světě!“ A prozradila také, že má jmého po jejím otci. „Život je nádherný a my nemůžeme být šťastnější!“ 

Klepněte pro větší obrázek 

Shakira

Temperamentní zpěvačce a španělskému fotbalistovi Grardu Piqué se synek Sasha Mebarak narodil 29. ledna ve 21:54 v Barcelónské nemocnici. Zpěvačka se s radostnou novinkou hned pochlubila na sociálních sítích. 

Klepněte pro větší obrázek

Vin Diesel

A máme tu i jednoho hrdého tatínka. Hrdina filmové série Rychle a zběsile se stal potřetí tatínkem v polovině března. Jen pár hodin po porodu se s čerstvě narozenou dcerkou pochlubil na sociálních sítích. „Slyším dětský pláč, vidím je, jak rostou. Naučili mě víc, než jsem si kdy myslele. A tak jsem si pomyslel: jak je svět nádherný,“ Napsal u sdílené fotografie. Dcerka dostala jméno Pauline, je to pocta Paulu Walkerovi, který byl Vinův herecký kolega. Vin tvrdí, že jeho ducha cítil v porodním sále. Maminkou dítěte je jeho dlouholetá přítelkyně Paloma Jiménez, se kterou má již dvě děti.

Klepněte pro větší obrázek

Carrie Underwood

Úspěšná country zpěvačka se proslavila v seriálu Jak jsem poznal vaši matku si před pěti lety vzala hokejistu Mike Fishera. Koncem února se jim narodil první synek, který dostal jméno Isaiah Michael. 

Klepněte pro větší obrázek

Molly Sims

Americké herečce a modelce se koncem března narodila druhá dcerka. Dostala jméno Scarlett. Tatínkem je režisér Scott Stuber. Molly patří k těm ženám, které si na mateřství počkaly. První dítě, syna Brookse porodila před dvěma lety. Tehdy jí bylo 40 let. Nutno podotknout, že na Molly není věk vůbec poznat.

Klepněte pro větší obrázek

Foto: Profimedia.cz

 

Témata: Slavní rodiče, léto, Hollywood, Shakira, Liv Tyler, Jessica Biel, Justin Timberlake, Sasha, Rychle a zběsile, Paul Walker, Vin Diesel, Aerosmith, Oblíbená herečka, Přítelkyně, Carrie, Nejkrásnější dárek, Scarlett, Silas, Justinová, Babyboom, Diesel, Ever Gabo, Justin, Walker, POCTA