Maminka.czNaše tipy

Báječné slevy... A všechny na jednom místě!

redakce 22.  3.  2011
Báječné slevy... A všechny na jednom místě!
V poslední době se doslova roztrhl pytel s novými weby zaměřenými na hromadné [[http://www.slevomat.cz/praha|slevy]] neboli kolektivní nakupování. Jedná se o způsob nákupu, při kterém můžete získat opravdu vysoké slevy na nejrůznější druhy zboží. Minulý rok se tento trend dostal i do České republiky a zájem nakupujících, jejichž počet každým dnem roste, je obrovský. O co vlastně jde?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Specializovaný server má v nabídce velké množství určitého zboží, které hodlá prodat s výraznou slevou. Ta je závislá právě na faktu, že si jej koupí větší počet lidí, aby se to výrobci i obchodníkovi vyplatilo.

Ti tak mají zaručený určitý odbyt, který je tak vyšší, než by byl bez této množstevní slevy. Původní americký koncept tímto způsobem vyprodával především lacinější spotřební elektroniku. Nyní lze takto získat, i na českém území, nejrůznější zboží a dokonce i služby.

A jak vlastně hromadné slevy fungují?

Na webových stránkách poskytovatele slev naleznete každý den zajímavou nabídku (aktivní většinou 24 hodin) představující např. 50% slevu na pobyt ve wellness hotelu, večeři v zajímavé restauraci, exkluzivní zážitek, vstupenky do kina apod. Jedná se o bezkonkurenční akce a slevy. Nabídka slev je opravdu široká a vybere si téměř každý.

Podmínkou pro využití slevy je její aktivace. Kolektivní sleva je aktivována pouze v případě, že je zajištěn minimální počet zájemců o slevu. Zájem uplatníte kliknutím na určené tlačítko. Vzhledem k tomu, že se jedná o požadavek v řádu jednotek zájemců, není aktivace slevy v 99 % případů problémem. Jakmile je dosažen minimální počet zájemců, přijde vám na e-mail požadavek k uhrazení slevy.

{{image?id=1577810&id_full=1577811

Slevových nabídek je však v dnešní době opravdu mnoho a není jednoduché se v nich zorientovat.Dáma.cz vám společně s portálem Slevín.cz denně přináší aktuální přehled, zaměřený na zobrazování všech nabídek poskytovatelů kolektivních, neboli hromadných slev.

Aktuální přehled naleznete každodenně na http://slevy.dama.cz/. Pro snažší orientaci můžete slevy kategorizovat podle měst, druhu, výše ceny a dalších parametrů.

Již vám neunikne žádná zajímavá sleva a hromadné nakupování se pro Vás stane daleko pohodlnějším!

Témata: Naše tipy, Báj, Minimální počet, Jed