Maminka.czMaminka roku 2020

Bára je živel! Podcast s maminkou podnikatelkou, která dostala Divokou kartu

wall 3.  7.  2020
Semifinalistka soutěže Maminka roku Barbora Wainerová je doslova energetický živel. Asi i díky tomu se přes své děti během mateřské dovolené dostala k nové práci, která je jí koníčkem. Je majitelkou komunitního fitka, o kterém vyprávěla kolegyni Tereza Víchové v dalším podcastu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Podcast si poslechněte ho tady, stačí kliknout na bílou šipku

00:00:0000:00:00

Bára Wainerová okouzlila i patronku kategorie maminek podikatelek moderátorku Gabrielu Laškovou a ta jí udělila Divokou kartu. 

Bára tu mimo jiné myslí - jak jinak - než na maminky. V programu Heroes MUMS přicházejí cvičit maminky s dětmi, o které se tu vždycky někdo postará. Věčný problém „kdo mi pohlídá” je tak vyřešený. I když je Bára mámou tří dětí, z nichž prostřední Kristýna trpí dětskou mozkovou obrnou, nic ji nezastaví ani nezpomalí. Vždyť je to taky sportovkyně a „dopuje” se endorfiny.

Hlasovat pro ni v kategorii Maminka podnikatelka můžete až do 12. července. Všechny SEMIFINALISTKY najdete ZDE 

Maminka roku 2020: Podívejte se na průběžné pořadí. Které soutěžící vedou?
Tipy na pěší výlety s dětmi: Vyzkoušeli jsme místa, kde je to bude bavit
Témata: Maminka roku 2020, Maminka podnikatelka, Bára, podnikatel, Tereza Víchová, Divoká karta, Mateřská dovolená, Gabriela Lašková, Živel, Koníček, Heroes, Maminka, Barbora Wainerová, Podcast, Bár, Dostal, Podnikatelka, Semifinalistka