Barva roku 2017: Jak sunshine yellow rozsvítí váš interiér

Reklama 18.  4.  2017
Slunce v duši i obýváku, hlásí designéři. Právě tento odstín žluté zavládne našim domovům v příštích měsících. Proč si ji pustit do bytu? Energická sunshine yellow vás povzbudí, i když přijdete unavení z práce. A postará se o to, aby všichni měli dobrou náladu. Rozkládací sedací soupravy nebo koberce v barvách slunce si přece nejde nevšimnout! Energii ale rozvíří i malé dekorace, kterými působivě sladíte interiér. Jak zapadne žlutá do toho vašeho?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Teplá žlutá je přesně ten odstín, který rozproudí i nevrlého bručouna. Povzbuzuje dobrou náladu, působí vesele, energicky a optimisticky. Copak to jde se mračit, když máte kolem sebe spoustu slunce? Na Favi.cz jsme našli ty nejlepší kousky, které jsou praktické a trendy zároveň. Doporučujeme se jimi obklopit už od počátku roku. Slunečně žlutá vás nenechá upadat do deprese, i když se ta zima zdá být nekonečná.

Klepněte pro větší obrázek 
Studio: CGClass Group, s.r.o, zdroj: Favi.cz

Zářící pohovka

Sluníčková barva na velkých plochách upoutá pozornost. Velké kusy nábytku tak promění v dominantní prvek. U rozkládací sedací soupravy si můžete být jisti, že zaujme pozornost a zastíní třeba nedodělky v druhé části místnosti. Spánek si na nich budou pochvalovat i hosté, kteří zůstávají přes noc.

Rozkládací sedací soupravy zvládnou zútulnit jinak minimalistický interiér. Zejména když preferujete méně dekorací – s výraznou pohovkou není potřeba tolik detailů. Kde ji ale pořídit? Na Favi.cz najdete krásné žluté sedačky, které koupíte v České republice. Abyste si užili příjemné atmosféry, jen co přijdete domů po perném dni. Zkrátka se jen natáhněte na pohovku a sunshine yellow vám dobije baterky.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Chození po slunci

Víte, že teplo může jít i od nohou? Nemyslíme podlahové topení, ale koberce v barvách paprsků. Pocitově zateplí interiér a chodí se po nich jako po pláži.

Ve výrazné žluté si pořiďte kusové koberce. Takové koberce si říkají o to, abyste na nich trávili volný čas. To je to místo, kde budete skládat puzzle nebo s dětmi sledovat nedělní pohádky. Svetr a tlusté ponožky, ty odložte.

A když se vám koberec okouká, srolujete a dáte jiný.

Slunečné dekorace

Nechce se vám do velkých změn? Vyberte do bytu pár žlutých dekorací, které do bytu dostanou letní energii. Co třeba vyměnit plakát nebo obraz za nový, slunečně žlutý?

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

A když šetříte nebo máte jiného oblíbence mezi barvami, vsaďte na malé žluté dekorace. Výrazný odstín na sebe nestrhne tolik pozornosti, namísto toho perfektně sladí interiér. Na Favi.cz najdete všechny krásné dekorace ve žluté barvě, které u vás doma zazáří.

Aby se energie rozlila po celém pokoji, pořiďte si žluté drobnosti ve víc kusech. Efektně vypadá například polštář na sedací soupravu a na komodu žluté nábytkové úchytky. Nebo výrazná váza na stole a svíčka u okna. Dekorace umístěte dál od sebe, ať si nevytvoříte umělý žlutý koutek. Barvu tak využijete jako ladící prvek, jako tu poslední tečku ve vašem interiéru.

Klepněte pro větší obrázek 
Studio: Andrea Hylmarová, zdroj: Favi.cz

Pak budete jen žasnout, jak se vám díky dekoraci chce zůstat ve slunečném prostředí. Tak šťastný slunečný rok!