Maminka.czTipy redakce

Baví nás: Krém v eko obale, dětská kosmetika se zvířátky, nové opalováky a expresní micelárka

wall 16.  6.  2020
Co je pro vás důležité, když si kupujete kosmetiku pro sebe nebo pro děti? Máme pro vás pár tipů, které by vás mohly zaujmout složením nebo cenou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Oblíbená česká značka Manufaktura rozšířila svou sedmikráskovou řadu. Z novinek nás zaujal Anti-pollution denní pleťový krém s výtažky ze sedmikrásky a ovsa a Anti-aging noční pleťový krém se sedmikráskou a kyselinou hyaluronovou. Obsahují  spoustu − až 98,72 procent − ingrediencí přírodního původu.  

A rozhodně bodují obalem, který Manufaktura představuje vůbec poprvé. Originální obal obsahuje vyměnitelný EKO kalíšek, který po vypotřebování snadno nahradíte novým, a tím pomůžete k úspoře obalového materiálu. Jeden originální obal totiž obsahuje stejné množství plastu jako 14 EKO náplní.

Kam s dětmi vyrazit na koupaliště? Tady je 13 tipů na ta nejlepší

Manufaktura nedávno představila také novinky pro děti pod označením Baby Friendly. Nová kolekce spojuje hravý design a vylepšené složení, navazující na původní, extra šetrné a časem prověřené receptury. Obejde se bez sulfátů, parabenů, ropných olejů a alergenních parfémů, naopak ve výrobcích najdete poctivé rostlinné oleje a účinný ovesný výtažek s obsahem cenného beta-glukanu.

Nás baví i obaly, které vznikly ve spolupráci s ilustrátorkou a animátorkou Alžbětou Göbelovou. Zachytila zvířátka při nejrůznějších dětských hrách a radovánkách. Tipneme si, že děti zaujmou. 

Opalovací krémy k rybníku, moři i na hory

Možná se letos k moři nechystáte, ale i na dovolenou v Česku potřebujete pořádní opalovací krémy. Našim tipem je inovovaná sluneční řada ASTRID SUN, která reaguje na nejnovější poznatky v oblasti vlivu slunečního záření na pokožku. Spolehlivě ji ochrání před škodlivými vlivy UVA a UVB záření, infračerveného záření i viditelného světla. Mimo jiné obsahují karotenoidový komplex, který zvyšuje obranyschopnost kůže a zpomaluje její stárnutí.

Vybírat můžete z celé řady výrobků například podle toho,co se chystáte podnikat. Nechybí výrobky na použití po opalování, které pokožku zklidní, či samoopalovací přípravky.

Zkuste třeba rodinné mléko na opalování z řady Astrid Sun za 349,90 Kč/250 ml – chrání i citlivou pokožku a je voděodolné, takže skvělé i někam k rybníku.

Značka Astrid nás potěšila i novinkami v oblasti krémů a micelárních vod. Super novinkou je například  Expresní micelární voda ve spreji, která díky možnosti rovnoměrné aplikace přímo na pokožku umožňuje její šetrnější očištění bez drhnutí vatovým tamponkem a dalšího případného podráždění. Pomocí této micelární vody můžete pleť osvěžit i během dne a dodat jí potřebná prebiotika − a to celé za sto korun za dvě stě mililitrů. 

Med pro vás a děti, obojky pro zvířata a další tipy pro vaši rodinu
Nebreč! Tiše! Dětské emoce neumíme řešit. Proč se jich tak bojíme?
Témata: míč, krém, Nákupní tipy, Kosmetické tipy, Tipy redakce, Kosmetika, Dětská kosmetika, Astrid S., Ing, Novinka, Kos, Pár tipů, Pokožka, Originální obal, Zvířátka, Tip, Sto korun, Astrid S, Manufaktura, Česká republika, Sedmikráska, Výtažek, Obal, UVB, Záření, Dětská kosmetika na Heureka.cz