Maminka.czJen pro maminku

Bazárek se úspěšně rozjel na Maminka.cz

kre 10.  11.  2009
Bazárek se úspěšně rozjel na Maminka.cz
Bazárek na Mamince.cz je jednou z nejnavštěvovanějších rubrik, denně sem vkládají čtenářky až 50 nových inzerátů. Rovněž podle diskuzních fór jsou maminky s jeho obsahem a službou velmi spokojeny. Dohodli jsme se proto s redakcí časopisu Maminka upustit od tištěné verze Bazárku, neboť již nebylo možno zajistit potřebnou aktuálnost. V současné době naleznete Bazárek pouze na našem webu www.maminka.cz.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vkládat nové inzeráty do Bazárku je velmi snadné. Je nutné se však zaregistrovat a po úpěšném přihlášení stačí jen vyplnit přednastavené rubriky, tj. zda chcete prodat, koupit či vyměnit, o jaké zboží se jedná, jaké značky je, odkud jste a mnoho dalších specifikací, které usnadní orientaci v Bazárku.

Velkou výhodou je možnost přiložení fotografií nabízeného zboží, které upoutají zájemce hned na hlavní straně Maminky.cz. Rovněž mají čtenářky možnost vyhledávání v inzerátech podle několika parametrů, takže odpadá dlouhé prohlížení, pokud třeba sháníte jen jednu konkrétní věc. Stejně tak lze i udělovat kytičky za spokojenost s prodejem, či nákupem zboží u konkrétní čtenářky.

Věříme, že budete nadále s Bazárkem spokojeni a budete jej s radostí využívat.

Témata: Jen pro maminku, Bazar, Maminka