Maminka.czPorod

Belohorcová a Mráčková dováděly se svými dcerami v obchoďáku

redakce 31.  8.  2011
Zuzana Belohorcová a Karla Mráčková se se svými dcerkami pěkně vyřádily v obchodním centru Chodov. Ze speciální akce plné soutěží a různých atrakcí byly nadšené děti i jejich maminky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Největším hitem byl skákací hrad. Zuzana i Karla zavzpomínaly na dětství a skotačily snad více než jejich malé. „Miluji nakupování, a to hlavně pro své děti. Někdy je to ale složité. Kája se začne brzy nudit a musím jí zabavit. Uvítala bych proto více podobných akcí. Děti se skvěle vyblbnou a zpestří jim to čas strávený v nákupním centru. A mně taky,“ smála se Karla Mráčková.

Bazének s balonky také nezůstal bez povšimnutí. Salma a Karla se do něj vrhly a nikoho dalšího tam nepustily. „Toto je něco přesně pro Salmu. Miluje balonky, kuličky, hrady, další děti… Chodím do OC Chodov nakupovat moc ráda a tato akce je pro nás velmi příjemným oživením. Jsem zvědavá, jak ji odtud dostanu,“ řekla Zuzana Belohorcová.

To ještě netušila, že se její dcerka poprvé po uši zamiluje. Salma uviděla měkkého plyšového medvěda a zapomněla, čí je. Vnutila se do jeho náruče a maminku už nevnímala. Byla to láska na první pohled.

SLEVÍN.CZ - Každý den nové slevy na jednom místě!

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Dcera, Karla Mráčková, Chodov, Dov, Obchod