Maminka.czSlavné maminky

Berenika Kohoutová je těhotná. Stojky na večírcích už nedělám, říká

kog 5.  9.  2019
Herečka Berenika Kohoutová možná plánovala radostnou novinku, a to sice, že čeká miminko, oznámit jinak, ale to by nesměla být hostem talk show u výřečného moderátora Jana Krause. Ten její těhotenství bez okolků propíchl divákům.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jan Kraus hned v úvodu svého pořadu na Bereniku vypálil, že kvůli jejímu požehnanému stavu se musí přezkoušet spousta představení v divadle Studio DVA. Právě na této scéně se oba herci potkávají v muzikálu Šíleně smutná princezna. 

„V devátém měsíci už Šíleně smutnou princeznu hrát nebudu, to by bylo divný. Nebo by se to muselo přejmenovat Šíleně těhotná princezna nebo Těhotná dívka na koštěti,“ vtipkovala nastávající maminka. Jan Kraus Berenice poradil, aby hrála nejdéle do sedmého měsíce.

Aneta Vignerová a Petr Kolečko budou rodiči. Modelka je těhotná

Těhotenství ji ale nijak neomezuje. „Myslela jsme si, že když otěhotním, že to bude taková stopka, ale vůbec se nic nestoplo," říká Berenika, která nazpívala například písničku Dělám stojky, která slaví velký úspěch, na internetu už má přes 4,5 milionu zhlédnutí. Videoklip k písni prý natáčela ještě před těhotenstvím. Dřív prý na večírcích dělala stojky běžně. „Teď už ale nechodím ani na večírky, ani nedělám stojky,“ říká rezolutně Berenika, která ale jinak prý dělá všechno normálně.

Miminko čeká s přítelem Kryštofem, se kterým žije teprve rok. Loni si Berenika prošla rozvodem s filmovým producentem Pavlem Čechákem, bývalým mužem Táni Vilhelmové. Manželství se rozpadlo ani ne po dvou letech. 

Marika Šoposká je těhotná. Pochlubila se těhotenským bříškem

Herečka přiznává, že od prvního dne si dokázala představit, že by s Kryštofem byla celý život, i když na miminko nespěchali: „Myslím, že po světě chodí vždy dva lidi, kteří k sobě patří, a občas se najdou. A to se přihodilo nám. Našli jsme se. Jsme nejenom partneři, ale také velcí kamarádi, přátelé, jsme na sebe duševně napojeni," říká. 

Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, Slavné maminky, Miminko, Mateřství, Berenika, Berenika Kohoutová, Stopka, Večírek, Těhotná dívka, Táňa Vilhelmová, Herečka, Dívka na koštěti, Studio, Pavel Čechákem, Jan Kraus, Sto, Internet, Kohout

Video