Maminka.czSlavné maminky

Berenika Kohoutová se stala mámou! Jméno dcery naznačila písní

kog 16.  2.  2020
Herečka, zpěvačka a blogerka Berenika Kohouotová se už pár dní raduje z miminka. Ještě před porodem se v rozhovoru pro Maminku svěřila, že čekají holčičku. A jaké jí dali jméno? To naznačila písničkou Jiřího Korna.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Berenika Kohoutová se konečně dočkala a je maminkou. Na svém instagramu už odpočítávala dny do porodu a svěřila se, že už se nemůže dočkat! Před hodinou se ve své instastory pochlubila miminkem v autosedačce a pokojem  zasypaným květinami. Je tedy jasné, že Berenika porodila už před pár dny. A jméno holčičky? Pravděpodobně Lola, jak naznačila v hudebním doprovodu k fotografii. Zvolila totiž písničku Lola od Jiřího Korna, kde se zpívá: "Když Lola pila pátý drink a k ránu hudba hrála swing!"

Otcem miminka Kryštof Kubín, se kterým je herečka poměrně krátce. Ale dítě si oba přáli: "Možná jsem nečekala, že to bude tak rychlé, ale jinak jsem miminko už chtěla a moc jsem se na něj těšila," prozradila Berenika v rozhovoru pro časopis Maminka.  V roce 2018 si prošla rozvodem s filmovým producentem Pavlem Čechákem, bývalým mužem Táni Vilhelmové. Manželství se rozpadlo ani ne po dvou letech. "Moje manželství s Pavlem je uzavřená kapitola, takže jsem mohla teď hezky otevřít tu další," dodala. 

Těhotná Berenika Kohoutová: Velká prsa? Nic pro mě! Čeká kluka, nebo holku?

V rozhovoru se ještě svěřila, že na porod se těší, ovšem těhotenství ji trochu zaskočilo: "Opravdu to je náročné na psychiku, člověk ani neví, čeho je schopný, respektive, co všechno dokážou hormony způsobit. Bylo to občas až nepříjemný. Já jsem normálně celkem vyrovnanej člověk, ale párkrát mě to překvapilo vyloženě ze zálohy," prozradila. 

Berenika Kohoutová je těhotná. Stojky na večírcích už nedělám, říká
 
Témata: Porod, Slavné maminky, Miminko, Instagram, Dcery, jméno, Berenika Kohoutová, Lola, Berenika, Jiří Korn, Hudební doprovod, Máma, Pila, Holčička, Kohout, Maminka, Písnička

Video