Maminka.czMateřství

Bez cenzury a hlavně vtipně: Život s malými dětmi přesně takový, jaký je

19.  9.  2020
Tak tohle je naprosto přesné! Schválně, přihlaste se všichni, kdo jste zažili něco podobného. Věřím, že dole by nezůstala ani jedna rodičovská ruka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Rodičovství je báječné a své děti milujeme. Ale někdy je to náročné, ubíjející a pocit, že se od toho nedá ani na chvíli utéci, je frustrující. Proto děkujeme ženám, jako je třeba tahle norská máma Jade Nordahl, která všechno to naše vyčerpání nakreslila i za nás. 

Poznáváte se? Kreslířka dokonale vystihuje, jak vypadá život ženy s malými dětmi!

Její malý syn Abel jí každopádně byl skvělou inspirací – ať už jde o to, jak perfektně se dokáže roztáhnou v posteli, nebo o věci, které zrovna dneska naházel do záchodu, zatímco se nebohý rodič pokoušel probrat ve sprše. 

A takové ty chvilky, jako když kojíte a chtěla byste si číst na mobilu, jenže na něj nedosáhnete? Jasně, je to maličkost, ale víte jak to člověk v ten moment vnímá, že ano? 

Užijte si její obrázky v naší galerii stejně jako my. Mimochodem, malému Abelovi už je dneska šest a jeho máma je tak z nejhoršího venku – sice se jí mezitím narodilo druhé dítě, ale jak sama říká, už byla zkušenější, navíc Mila nebyla nikdy tak náročná.

Jade je každopádně pořád vtipná, jak se můžete přesvědčit na jejím Instagramu. 

Jste dobrá máma, i když nekojíte, nechce se vám na hřiště a dítěti dáte hranolky
Domeček v kufříku zvládnete i vy. Zapojte děti, bude je to bavit
 
Témata: Mateřská a rodičovská dovolená, Novorozenec, Mateřství, Batole, Šestinedělí, Rodina a vy, Mateřská, Vtip, Ábel, TAK, Postel, Výtvarnice, Ruka, Živo, Sprcha, Inspirace, Jade, Jaký, Záchod, Cenzura