Maminka.czSlavné maminky

Biatlonistka Veronika Vítková porodila. Ke starší dceři přibyla další holčička. Jaké dostala jméno?

Simona Procházková 29.  3.  2023
Trojnásobná olympijská medailistka, biatlonistka Veronika Vítková přivítala dnes ráno se svým partnerem na svět druhou dcerku. „Další dobrodrůžo začíná,“ okomentovala fotku z porodnice, kterou se pochlubila na sociálních sítích.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

S partnerem, trenérem Markem Lejskem dali druhorozené dceři tradiční jméno Barbora. Na malou princeznu se už doma těší její starší sestřička Eliška, které jsou dva roky.

"Tak a je to. Další dobrodrůžo začíná," pochlubila se šťastnou novinkou Veronika na Instagramu jen pár minut poté, co přišla Barborka na svět císařským řezem.

Veronika Vítková se v pokročilém stadiu těhotenství objevila před nedávnem na Světovém poháru v Novém Městě na Moravě, kde s dalšími bývalými reprezentantkami, Gabrielou Soukalovou, Evou Puskarčíkovou a Jitkou Landovou, převzaly dodatečně bronzové medaile z olympijských her 2014.

Rodičům moc gratulujeme!

Témata: Porod, Galerie, Slavné maminky, Porodnice, Instagram, Dcera, Celebrity, Sociální sítě, Gabriela Soukalová, partner, Veronika, Eliška, Nové Město na Moravě, Holčička, Dcerka, Olympijský, Vítkov