Maminka.czSlavné maminky

Blake Lively a Ryan Reynolds přivítali na svět čtvrté dítě. Nepřímo to odhalila fotka na Instagramu

Vanda Stöckbauerová 14.  2.  2023
Slavná herečka radostnou novinu naznačila v neděli na svém Instagramu, kde sdílela společnou fotku sebe, manžela a jeho maminky Tammy Reynolds. Na snímku není po těhotenském bříšku ani památky. A nutno podotknout, že Blake vypadá fantasticky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Že je slavná herečka počtvrté těhotná, odhalila až v září 2022, když se na akci Forbes Power Women's Summit blýskla v krásných zlatých minišatech, pod kterými se rýsovalo těhotenské bříško.

Klepněte pro větší obrázek

Nedělní fotka v černém tílku a džínech strhla lavinu dotazů a komentářů od fanoušků. "Počkej, už jsi porodila?" napsal jeden ze sledujících. "Žárlím, že se vejdeš do džínů. Mému dítěti je 96 měsíců a stále nosím legíny," přidala se další fanynka. „Nenápadně porodí a hned poté vypadá takto v přiléhavém tričku,“ rozplývá se další.

Manželé, kteří se vzali v roce 2012, mají už tři dcery: osmiletou James, šestiletou Inez a tříletou Betty. Pár dodržuje tradici a pohlaví dítěte se vždy dozví až po jeho narození. Ryanovi, představiteli filmového Deadpoola, převaha žen v rodině vyhovuje. A i u čtvrtého potomka si přál dceru, jak prozradil v rozhovoru pro Today Show, který citoval magazín E! News. „Znám holky, takže v to tak trochu doufám,“ řekl přímě moderátorům. Herec je nejmladší ze čtyř bratrů a ví, jaký chaos mohou kluci v domácnosti způsobit. Když mluvil o vyrůstání se svými bratry, poznamenal, že je to úplně jiné než být v domě plném dívek. Řekl: "Miluji svou pohodu a svůj domov." A že on a jeho sourozenci "byli jen žháři a hasiči".

VIDEO: Páry, které se daly dohromady během natáčení

Klepněte pro větší obrázek

Tajnůstkáři

Manželé mají velký smysl pro humor a novinky ze svého života zveřejňují vždy netradičně. Své soukromí si však střeží. Už v minulosti udržovali podrobnosti o životě svých dětí v tajnosti – narození třetí dcery se jim podařilo utajit po dobu dvou měsíců a její jméno prozradili po ještě delší době prostřednictvím písně zpěvačky a kamarádky Taylor Swift.

Klepněte pro větší obrázek

Jestli do rodiny přibyla čtvrtá dcera, nebo se parta rozrostla o mužského následníka, ví zatím jen rodina a nejbližší přátelé. Na fotky miminka, jeho jméno i pohlaví si budeme muset ještě počkat.

Témata: Slavné maminky, Instagram, Celebrity, herečka, Děti slavných, Hollywood, ikona, hasič, Ryan Reynolds, Blake Lively, Today, LIVE, Taylor Swiftová, Bříško, Inez, Ryan, Blake, Fotka, Hasiči, Manžel, Představitel, Betty