Maminka.czNevěra

Bláznivá letní láska: Málem jsem utekla od dětí a muže. Doteď se stydím

17.  7.  2020
Když si na ty poblázněné týdny vzpomenu, i po letech se stydím! Už jsou to bezmála čtyři roky, co jsem naprosto vážně přemýšlela o odchodu od manžela a mých dvou holčiček, které letos půjdou do první třídy.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Popravdě ani dnes nechápu, jak jsem mohla tak „blbnout“, respektive „zblbnout“. Byl začátek května a já si řekla, že konečně udělám něco s posledními pěti kily, která se mě po porodu dvojčat držela jako drzá klíšťata, a zároveň si trochu zpevním své lehce ochablé svalstvo a koneckonců i sebevědomí. Čas jsem měla, babičky se předháněly v hlídání, holčičky byly hodné jako andílci a mě čekalo posledních pár nejklidnějších měsíců na mateřské, než nastoupím do práce a holky do školky.

Chci poslat manžela s dětmi na dovolenou. Okolí mě odsuzuje

Po necelém měsíci běhání, posilování a odříkání byly vidět první výsledky, kila šla dolů, bříško se zplošťovalo, hýždě zpevňovaly a sebevědomí rostlo. Někdy v té době mi recepční ve fitku nabídly, zda bych neměla zájem o šikovného soukromého trenéra, který by mi pomohl efektivněji zacílit na kritická místa a také dohlédl, abych si během posilování neničila záda. „Jiřík je úžasný, fakt! Všichni si ho chválí, občas se i bojíme, že si ho některé klientky nechají!“ chichotaly se sympatické slečny recepční a já s nimi. „Mluví se tu snad o mé maličkosti?“ houknul ze zázemí recepce hluboký hlas a z poza rohu vyšel muž, kterého jsem si v posilovně už párkrát všimla – popravdě, nešlo si ho totiž nevšimnout! Podobal se Keanu Reevesovi, což evidentně dobře věděl. Pak se na mě otočil, neuvěřitelně kouzelně se usmál a… mrkl! Pochopitelně jsem zrudla jak rajče a vyskočily mi nenáviděné rudé fleky na krku. „Keanu“ byl k sežrání!

Když je máma nevěrná. Co vztahem s milencem všechno riskuje?

Byla jsem zabouchnutá jako školačka

A tak jsem začala s Jirkou cvičit; nejprve dva dny v týdnu, pak tři a nakonec čtyři. Ani ne po dvou týdnech jsem byla do Jirky zabouchnutá jako školačka, která je naprosto pološílená láskou, která jí přetavila normálně fungující mozek v růžový pudink. Záměrně jsem při cvičení dělala chyby, jen aby se mě můj „Keanu“ dotýkal, čemuž se Jirka opravdu nevyhýbal. Ostatně našel si čas i na vtipkování a trošinku peprnější špičkování, které s lehkostí profesionálního „baliče“ prokládal pochvalami a povzbuzováním.

S hlavou plnou „pudinku“ jsem usínala i vstávala a podle toho začala vypadat i naše domácnost, péče o holky i manžela, který již pravděpodobně něco tušil. Někdy v té době jsem se odhodlala a po tréninku pozvala Jirku na kávu. Neodmítnul. Z kávy se vyklubala sedmička vína, hlazení po rukách a dlouhá pusa na pusu na rozloučenou. Domů jsem šla jako ve snách, kolena jsem měla jako z gumy a zcela vážně jsem přemýšlela nad tím, že opustím Lukáše i mé dvě holčičky. Přece si nenechám protéct takovou lásku mezi prsty! Život se má žít na plno! Lukášovi jsem pak doma řekla, že jsem zamilovaná a že bych naše manželství ráda ukončila.

Tak dlouho jsem omlouvala manželovy nevěry, až jsem se zhroutila

Ze snů mě probral až můj muž

Naštěstí byl můj muž v té době naprosto příčetný a neobyčejně silný, a hlavně mě prostě a jednoduše miloval. A jelikož nebylo těžké zjistit, kde konkrétně se mi toulají myšlenky (moc možností nebylo), počkal si Luky na Jirku před fitkem a pozval ho na pivo – to jsem se ale dověděla mnohem později. Den na to mě můj „Keanu“ napsal, že se omlouvá, ale že náš vztah začíná nabírat špatný směr a že mě předá šikovné kolegyni. Ostatně by prý jeho přítelkyně z našich tréninků asi nebyla nadšená a on ji nechce ztratit. „Proboha, on má přítelkyni? Vždyť o ní nikdy nemluvil!“ pomyslela jsem si a zhroutil se mi svět. Okamžitě jsem volala kamarádce – nejlepší kamarádce! Protože jen nejlepší přítelkyně mají ten úžasný dar vás nejen pomuchlovat a politovat, ale i pěkně zpříma vám říct, že jste hloupá husa a on pěkný lišák (mírně řečeno), který má na každém prstu pět takových nešťastnic jako vy. Saša mi však oči neotevřela, i když se snažila, na to bylo ještě příliš brzy.

Hrozí vám nevěra? Odpovězte si pravdivě na tyto otázky

O mou příčetnost se zasloužil až můj báječný manžel, můj anděl, který mi slíbil, že se mnou bude v dobrém i zlém, a také to dodržel. Lukáš předal svou firmu na měsíc jednomu z podřízených – což nikdy neudělal – a pronajal od známého malý domek u moře v Chorvatsku, kam si mě i naše holčičky doslova unesl. Smutnila jsem „jen“ dva týdny a pak mi všechno docvaklo! Růžové brýle mi sklouzly z pršáku a já si neuvěřitelně oddechla a užila si tu nejbáječnější dovolenou – s mým mužem, s mými holčičkami, zkrátka s MOJÍ rodinou.  Moc děkuji osudu, že mi takovou báječnou rodinu nadělil! Víc než ji od života dostat nemohu.

Simča K., 37 let

Byl to šok! Bála jsem se, že mi dítě vyměnili, říká máma dvojčat s odlišnou barvou pleti
Témata: Láska a vztahy, Rodina a vztahy, Vaše příběhy, Rodina a vy, Káva, Sex, Nevěra, Gumy, pusa, Lehkost, Jirka, Posilování, Dlouhá, Simča, Husa, Přítelkyně, Kean, Letní láska, Jiřík, Holčička, Luk, Láska, Školačka, Vtipkování, Útěk, Káva na Heureka.cz