Maminka.czDěti

Blíží se Den dětí: Takto překvapíte své ratolesti

Reklama 10.  6.  2021
První červen, svátek všech dětí je dnem, kdy si můžete jako rodina dopřát malou oslavu. Nemusí jít o nic velkolepé, postačí nápad na dárek a společně strávený čas. Pokud ještě nevíte, co svým dětem tento rok darovat, možná vám pomůže některý z našich tipů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Chutné jídlo a dezert na závěr

Všechny děti rádi mlsají. Pěknou oslavu jim připravíte malým občerstvením a jejich oblíbeným moučníkem. Že nemáte čas na přípravu? O jídlo na váš stůl se může postarat donáška. Namísto vaření či dělání obložených chlebíčků můžete zajít s dětmi do ZOO, na hřiště nebo se věnovat jiné zábavě.

Jakou hračku vybrat?

Zejména menší děti nejraději dostávají nové hračky. Chlapců nejvíce potěší různé modely dopravních prostředků. Čím více pohyblivých částí mají a čím realističtější vypadají, tím jsou zajímavější. Ať už vyberete auto na setrvačník nebo ovládání, helikoptéru, letadlo nebo náklaďák. Pro malé závodníky můžete koupit také parádní sporťák nebo autodráhu. Na první závod jistě nebudete muset dlouho čekat. Přisedněte si k nim i vy a můžete fandit svému favoritovi.

Dívkám uděláte radost oblečením pro panenky, příslušenstvím do kuchyňky nebo novou plyšovou hračkou. Vždyť dívky nejedno odpoledne stráví péčí o svých malých svěřenců. Navaří jim, převlečou i uloží spinkat. 

Podpořte jejich přirozenou kreativitu

Děti se hrou neustále učí novým věcem. Rozvíjí se jejich tvořivost, logické myšlení a fantazie. Hra podporuje také rozvoj jemné motoriky a často při ní potřebují trénovat i trpělivost. Oblíbenou činností je skládání stavebnic, právě stavebnice jsou proto výborným nápadem na dárek. První stavbu můžete postavit společně.

Náš tip: Hračky nebo společenské hry zakoupíte v e-shopu Pink or blue. Nezapomeňte při nákupu využít slevový kupón, který vám přinese možnost za objednané zboží ušetřit. Pinkorblue sleva jistě potěší. Nejedno dítě jistě potěší i knížka. Pokud zvažujete nákup, určitě vás mile potěší KnihyDobrovský sleva, která vám také ušetří nějaké koruny.

Klepněte pro větší obrázek

Zábava pro celou rodinu

I vy máte rádi příjemné nedělní odpoledne v kruhu rodiny? Darujte si na Den dětí společnou zábavu při společenských hrách. Vybírat můžete podle zaměření her a věku dětí. Pro nejmenší jsou vhodné jednodušší hry bez nutnosti počítání. Ti větší se vás budou snažit porazit i v strategických a logických hrách. Společenské hry přinesou na váš stůl nová dobrodružství a kopec smíchu.

Něco na volný čas

Děti neustále běhají, skáčou ... prostě se hodně hýbou. Výborným nápadem na dárek jsou proto potřeby pro sport a volný čas. Ať už to bude koloběžka, kolo, skateboard, míč nebo brusle. Darovat můžete také sportovní oblečení či ochranné prvky, jako jsou přilba nebo chrániče. Malým sportovcům se sejde nový batoh, cyklistické brýle nebo tenisová raketa. Letní chvíle u vody jim zpříjemní brýle na plavání či potápěčský set. Nebo máte doma nadějné hudebníky? Podpořte jejich zálibu a vyberte jim hudební nástroj.

Tak co, inspirovali jsme vás? Pak neváhejte a vzhůru na nákupy! Den dětí je přece jen jednou ročně.

Témata: Děti, Prezentace klienta, Reklama