Maminka.czSlavní rodiče

Blogerka Tereza Salte má druhého syna. Po císařském řezu si pochvaluje přirozený porod

Simona Formánková 26.  2.  2021
Ještě před 4 dny sdílela na svém instagramovém účtu vše, co si balí do porodnice na plánovaný císařský řez, a dnes se nečekaně pochlubila radostnou novinou. Včera v pravé poledne se známé influencerce Tereze Salte narodil druhý syn. Jaké jméno dostal 4kilový Viking?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tereza Salte je známá influencerka, ale také autorka podcastů V oblacích a Linka. Stojí za vznikem společnosti Elite Bloggers Hub, která sdružuje české a slovenské influencery a propojuje je se známými značkami. Sama ale o sobě říká, že přes to všechno je hlavně máma. A od včerejšího rána už dvojnásobná. "Včera v 10 ráno jsem měla nastupovat na příjem do porodnice a místo toho jsme přijížděli v silných kontrakcích a v 11:57 se opravdu narodil," pochlubila se na svém instagramovém účtu. 

Téměř 4letému Williamovi se včera narodil malý bráška Matheo. Přes plánovaný císařský řez přišel na svět přirozeně a novopečená maminka tak mohla zapomenout na první porod, na který nevzpomíná ráda. "Byl to neuvěřitelný zážitek, který vyléčil můj první, dost šílený porod akutním císařem v celkové narkóze. Rozhodně bych to ale nikdy nezvládla bez těch nejdůležitějších – Johniho, který mi věřil do poslední minuty, a mojí úžasné porodní asistentky," pochválila novopečená maminka nejen svého manžela, ale také porodní asistentku. 

Podívejte se na video, jaký je přístup k soukromým porodním asistentkám.

Budu mít doma tři chlapy, prozradila těhotná Nikol Štíbrová pohlaví dítěte
Další z 3v1 čeká dítě! Martina Pártlová otěhotněla stejně jako Nikol Štíbrová
Témata: Porod, Slavní rodiče, Časopis Maminka, Porodnice, Instagram, Syn, Císařský řez, Martina Pártlová, Viking, Instagramový účet, Blogerka, William, Novina, Tereza Salte, Bloger, Pravé poledne